Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Освітлення в стилі лофт
  16.03.2021

Сучасні способи освітлення приміщень у стилі лофт включають у себе використання світильників не лише як джерел світла, а й як елементів, що підкреслюють індивідуальність та креативність свого власника. В цій статті розповімо більше про різні види світильників та способи їхнього використання в інтер`єрі.

Характерні риси

Лофт світильники стають доповненням не лише індустріальних дизайнів. Вони використовуються також й у інтер`єрах у скандинавському стилі чи мінімалізмі. Завдяки лаконічним формам й вдалому поєднанню простих кольорів лофт лампи гармонійно виглядатимуть практично у будь-якому приміщенні.

Впродовж тривалого часу дизайнери намагались розкрити секрет люстри в стилі лофт. Вражаючий ефект забезпечує незвичне для класичних освітлювальних приладів поєднання металу з його прохолодними рисами, елементів з дерева, скла, а також деталей з бавовни чи льону.

Як саме використовуються лофт світильники

Лампи такого типу переважно виконують функцію ключового елемента загального освітлення приміщення. В невеликих приміщеннях лофт деталі можуть слугувати як доповнюючий декор, так і констрастний елемент, яскрава родзинка всього інтер`єру.

Їх можуть використовувати поодиночно та в групах.

Якщо для оформлення інтер`єру обирають групу світильників, то вдалим рішенням буде розмістити їх на різній висоті за допомогою стилізованих мотузок або ланцюгів. Це допоможе зробити дизайн більш виразним й підкреслити переваги окремої зони приміщення. Найкраще розміщувати такі освітлювальні композиції над письмовим або обіднім столом чи в зоні дивану.

Види світильників у стилі лофт

Підвісні лампи бувають різноманітних форм та виглядів: з цоколем з металу, з плафоном квадратної, овальної або круглої форми тощо. Для їх виготовлення використовують темний метал або латунь. В усіх випадках лофт світильник виглядає мінімалістично й підкреслює гарний смак мешканців квартири.

Підлогові лампи користуються особливою популярністю в інтер`єрах спальних кімнат, адже вони здатні створити ідеальну атмосферу для релаксу. Такі світильники мобільні, мають привабливий вигляд та високу функціональність. Основа світильника у вигляді металевої ніжки забезпечують надійність й мінімізовують шанс того, що прилад буде розхитуватись чи з легкістю може перекинутись. А привабливий на вигляд абажур, який у випадку лофт дизайну може виготовлятись з незвичних матеріалів (ротангу, дерева, металу тощо), зробить загальний інтер`єр унікальним.

Не менш поширеним вибором є настінні світильники. Бра — це практично та красиво. Вони роблять кімнату більш освітленою, такі світильники без зайвих труднощів можна розміщувати на бажаній висоті у практично будь-якому місці кімнати. Бра також бувають разноманітних форм та кольорів, тож підібрати світильник, який гармонійно поєднувався б з загальним інтер`єром, не буде проблемою.

Де купити меблі для стильного інтер`єру

В магазині Bristol ви знайдете все необхідне для оновлення дизайну офісного чи житлового приміщення. Ми пропонуємо своїм клієнтам великий асортимент товарів від відомих українських брендів за доступними цінами.

Окрім високоякісних меблів та матраців, Брістоль готовий надати вам можливість:

- обрати зручний для себе спосіб оплати товару;

- замовити доставку прямо під двері дому;

- отримати кваліфіковану консультацію онлайн чи по телефону.

Бажаємо вам приємних та корисних покупок в нашому магазині!

Повернутись
Зворотній зв'язок