Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Основи екологічного інтер’єру
  08.12.2017

Попри те, що екологічний інтер’єр набуває з кожним роком все більшої популярності, для декого досі залишається незрозумілим в чому полягають його основи та головні переваги. Насправді ж цей дизайнерський напрям значно відрізняється від всіх існуючих традицій оформлення приміщень і заслуговує на те, щоб стати складовою частиною не лише інтер’єру житла, а й офісу чи громадського закладу.

Все починається з ідеї

Кожен дизайнерський напрямок базується на певній концепції, розвиток та популяризація якої часто потребує тривалого часу. Через надзвичайну зайнятість та метушливість буденності кожна людина намагається скористатись будь-якою можливістю бути ближчим до чогось натурального та справжнього. Екологічний дизайн має на своїй меті створити для людини максимально близьку до природної атмосферу, характеристиками якої являється гармонія, спокій та комфорт. Саме тому він швидко проник до осель багатьох людей та не перестає втрачати своєї популярності.

Вільне планування приміщення

Еко-стиль – це простір для фантазії та свободи. Зайвими будуть громіздкі меблі, речі, що обтяжують простір приміщення та будь-які перегородки. Важливим є те, щоб власник цього інтер’єру міг почувати себе абсолютним господарем свого житла, вільно пересуватись та концентруватись на дійсно важливих для себе речах.

 

 

Матеріали, які використовуються, та їхні особливості

При оформленні приміщення у цьому дизайні передбачається використання виключно натуральних матеріалів – каменю та деревини. Їх застосовують як для виготовлення меблів, так і для оздоблення загального інтер’єру. Речі пластику або інших токсичних для здоров’я свого власника речей використовувати у даному варіанті категорично забороняється.

 

 

Гама використовуваних кольорів та створення акцентів

Еко-стиль асоціюється з чимось вільним, легким та приємним. Для того, щоб ці почуття не залишали тих, хто перебуває у приміщенні, оформленому у цьому стилі, при оформленні варто орієнтуватись на використання лише світлих відтінків. Таким чином вдасться не лише створити атмосферу свободи, а й візуально розширити приміщення.

Оскільки екологічний стиль пов’язаний з використанням елементів з деревини, то кольором для здійснення акцентів часто обирають максимально приближений до натуральних текстур – коричневий, бежевий та подібні до них відтінки.

Найбільш сміливі та творчі дизайнерські рішення пов’язані з створенням акцентів на деталях дуже контрастних та яскравих кольорів – синього, червоного, жовтого.

 

 

Важливість деталей

Не меншої уваги потребують і деталі інтер’єру. Декор обов’язково повинен включати у себе різноманітну живу зелень та декоративні вазони. Це зможе і додати особливої вишуканості інтер’єру, і приблизити до природи, і очистити повітря.

 

 

 

В будь-якому інтер’єрі важливим елементом являються меблі. Не виключенням є і екостиль. Моделі меблів, які найкраще б підійшли для даного інтер’єру, можна знайти у магазині Брістоль. Широкий асортимент високоякісних ліжок, шаф, стільців та столів, виготовлених відповідно до всіх технічних вимог, роблять можливим створення максимально комфортного та якомога більш приближеного до натуральності інтер’єру.

Купити меблі від вітчизняних виробників кожен охочий може на нашому сайті, витративши на цю справу лише кілька хвилин свого вільного часу, та зробивши таким чином вагому інвестицію у майбутнє й забезпечивши якісними речами не лише себе, а й решту членів своєї сім’ї на багато років вперед.

Повернутись
Зворотній зв'язок