Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Осінній декор в інтер’єрі
  01.10.2021

Ця стаття стане корисною для тих, хто з особливою насолодою проживає осінь й прагне милуватись нею як надворі, так і у власному домі.

Осінь – це період яскравої теплої палітри кольорів та затишку. Перенести цю приємну атмосферу у дім можна за допомогою підручних засобів – природних матеріалів.

Віньєтки у оздобленні дому

У мистецтві облаштування інтер’єрів віньєтка – це композиція невеликого розміру, що складається з різних предметів й акцентує увагу на конкретній зоні кімнати чи задає тон загальному дизайну. За основу віньєтки може бути полиця, куточок для читання, камін тощо.  

Кутова віньєтка вважається безпрограшним варіантом, що за умов правильного підбору елементів вдало впишеться у будь-який інтер’єр. Особливою популярністю користуються тематичні композиції, що зберігаються впродовж 2-3 місяців, після чого оновлюються відповідно до теми наступного свята чи події.

Правила створення віньєтки

Для того, щоб всі деталі композиції виглядали гармонійно, слід пам’ятати наступне:

  • Краще всього виглядає поєднання предметів різного розміру та висоти;
  • Слід використовувати речі різних текстур;
  • При підборі кольорів варто надавати перевагу одній палітрі кольорів;
  • Відмовтесь від вибудування предметів в одну лінію. Натомість краще розмістити їх на різній глибині.

Природній осінній декор

Коли природа дарує нам безліч фруктів, овочів, різнокольорового листя й інші красиві деталі, то чому б не використати все це для окраси дому?

Найчастіше ключовим елементом декору стає корзина, оскільки осінь асоцієються з родючістю та продуктивністю. Також у центрі уваги часто постає гарбуз. Особливо напередодні Хеллоуіну гарбузи використовують для оздоблення дворів, ганків, вікон. Цей овоч не лише має привабливу форму та колір, а й довго зберігається, не псуючись, а також придатний для різних експериментів.

Красивим та яскравим оздобленням дому всередині та зовні можуть стати гілки калини або інших рослин з червоними або жовтими ягодами. Їх можна вішати на стіну чи на вікна, ставити у вазу, зв’язувати у вінки чи просто класти на підвіконня або камін.

Додаткові елементи

Ще одним атрибутом затишних осінніх вечорів є свічки. Саме тому їх часто використовують для оздоблення інтер’єрів. Свічки бувають різних форм та розмірів, можуть прикрашати житло як у вигляді набору свічок, так і по одній у різних місцях.

Додати кімнаті затишку та тепла може й вдало підібраний текстиль. Накривши ліжко, диван чи крісло картатим теплим пледом, додавши до нього кілька подушок в тон, загальна атмосфера стане значно комфортнішою та приємнішою для ока.

Що пропонує Bristol

В каталогах нашого онлайн-магазину кожен охочий може підібрати для себе комплект меблів для спальні, дитячої кімнати, вітальні, кухні або робочого кабінету. Ми пропонуємо широкий вибір товарів на будь-який смак за доступними цінами. Якісні ліжка, столи, стільці, комоди, тумби, полиці, журнальні столики, комп’ютерні столи та стільці, крісла й інші предмети інтер’єру від кращих українських меблевих фабрик – ось неповний список того, що можна купити в Bristol всього за лічені хвилини.

Повернутись
Зворотній зв'язок