Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Новорічний декор вітальні
  31.12.2017

Для більшості людей прикрашання будинку – це справа, яку чекають впродовж всього року. А декому оформлення інтер’єру, навпаки, не приносить жодного задоволення. В будь-якому разі новорічна атмосфера передбачає святковий дизайн, створити який насправді не потребує великих зусиль.

Гама кольорів

Святковий зимовий декор передбачає використання комбінацій білого з зеленим, червоним, синім або коричневим. Який саме колір буде переважати в інтер’єрі житла – обирати вам, проте слід пам’ятати про те, що визначена колірна палітра повинна бути присутня навіть у найменших деталях декору.

Природні прикраси

Звична для всіх новорічна мішура з кожним роком втрачає свою популярність. До того ж, вона інколи не прикрашає приміщення, а, скоріше, обтяжує його зайвими деталями. На заміну традиційним гірляндам та «дощикам» приходять елементи природнього декору – сухі гілочки, шишки, хвоя та різноманітні фрукти. Ці предмети вважаються гідною альтернативою звичним для всіх новорічним іграшкам.

Камінна зона

Якщо у вашому будинку є камін, то ви можете зробити так, щоб саме він став осередком новорічного декору. Сама по собі наявність каміна створює затишок, проте для створення бажаної атмосфери його можна оформити оригінальною композицією з гілочок ялинки, свічок та стрічок.

Головний елемент

Безумовно, ключовим елементом будь-якого новорічного декору є ялинка. З дитинства для багатьох стало традицією розміщувати її на почесному місці у вітальні та займатись прикрашанням в колі всієї родини.

Сучасні дизайнерські задумки пропонують замінити новорічну ялинку красивим панно на стіні. Такий варіант підійде власникам невеликих квартир або тим, хто займає позицію захисників живої природи і протистоїть вирубці лісів. До того ж, для створення «ялинкового» панно можна використовувати абсолютно все, що вдасться закріпити на вертикальній поверхні, – гірлянди, стрічки, іграшки та будь-які інші елементи.

Дивовижне перетворення

Розміщені у нашій вітальні меблі можуть не відповідати новорічній дизайнерській задумці. Проте прикрасити їх можна, використовуючи текстиль відповідної тематики. На дивані можна розмістити кілька подушок з зимовими принтами, а обідній стіл накрити святковою скатертиною – і інтер’єр буде виглядати гармонійно.

Дуже важливо, щоб кожен з присутніх у вітальні міг почуватись комфортно та мав бажання й гарний настрій для святкування. Магазин Брістоль може стати вам в нагоді, пропонуючи можливість купити меблі в онлайн – режимі, просто не виходячи з дому, та забезпечивши всіх своїх гостей зручним місцем для сидіння та великим святковим столом.

Повернутись
Зворотній зв'язок