Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Міфи про безкаркасні меблі
  07.10.2021

З кожним роком масивні меблі з дерева використовуються у сучасних інтер’єрах все менше. На заміну їм обирають більш ергономічні та компактні безкаркасні моделі. Та попри значні переваги безкаркасних варіантів для інтер’єру, здійснити вигідну покупку людей зупиняє низка міфів. І в цій статті ми вирішили позбавити вас від них, зруйнувавши найбільш усталені стереотипи.

Вартість безкаркасних меблів

Чомусь прийнято вважати, що такі предмети інтер’єру коштують дорого й що їхня ціна не виправдовує якість та довговічність. З цим ми сміливо можемо посперечатись, оскільки вартість хорошого крісла-мішка від авторитетного бренда буде значно нижчою у порівнянні з класичною каркасною моделлю.

На це є декілька причин:

  1. У якості наповнювача крісла мішка використовується дешевший матеріал (наприклад, пінополістиролові кульки).
  2. Загальна собівартість матеріалів, що використовується для виготовлення безкаркасних меблів, є нижчою порівняно з каркасним виробом.

Зручність та користь для здоров’я

Ще один вагомий для багатьох пункт у списку недоліків безкаркасних меблів стосується твердження про те, що використання таких предметів інтер’єру – це незручно та приносить шкоду хребту.

Варто зазначити, що конструкція крісла-мішка та інших меблів такого типу розроблялась з урахуванням фізіологічних особливостей людини та з метою полегшення навантаження на плечі та спинні хребці. Сидячи у кріслі, наповненому маленькими кульками, ви відчуєте, як воно повністю охоплює та підтримує вас, розподіляючи вагу вашого тіла по всій поверхні.

Використання крісла-мішка не передбачає сидіння лише в одній позиції. Позу з легкістю можна змінити, тим самим позбавивши себе від відчуття затікання ніг, болю у попереку тощо.

Поєднання з інтер’єром

Причиною відмовитись від покупки безкаркасних меблів може стати й думка про те, що не існує моделі, що могла б гармонійно доповнити стиль кімнати. Не знадобиться багато часу аби спростувати це твердження. Відвідавши каталоги виробників меблів такого типу, ви зможете переконатись на власні очі у тому, що асортимент безкаркасних крісел та диванів включає у себе безліч варіантів, зокрема:

  • Стримані лаконічні моделі зі шкіри або замінників шкіри;
  • Виготовлені з матеріалів у однотонній палітрі чи з яскравими принтами;
  • Крісла з кишенями на липучках або блискавках;
  • Вироби у формі мультиплікаційних героїв, рослин або тварин для дитячих кімнат.

Стійкість до забруднень

Оскільки безкаркасні меблі постійно знаходяться на підлозі, є шанс, що вони будуть збирати багато пилу, погано пропускатимуть повітря й накопичуватимуть бруд та вологу. Насправді ж завдяки тому, що форма меблів постійно адаптовується під вагу та положення свого користувача, повітря всередині конструкції постійно циркулююється. А спінені пінополістиролові кульки пригнічують поширення бактерій й нейтралізуються розвиток цвілі.

Які меблі можна купити у онлайн-магазині Bristol?

На нашому сайті представлено продукцію від відомих українських брендів Гербор, БРВ Україна, Дрімка, Міромарк, Сокме, Світ Меблів, Арбор, ВНД, Take&Go, Sleep&Fly та низки інших. Широкий вибір, доступні ціни, зручні умови оплати та доставки замовлення, а також кваліфіковане сервісне обслуговування в режимі онлайн чи по телефону – ось лише декілька переваг співпраці з Брістоль. Ми переконані, що шопінг у нас зможе принести вам та вашим рідним лише позитивні емоції й, як результат, речі, що слугуватимуть на славу не один рік!

Повернутись
Зворотній зв'язок