Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Меблі в кімнату для підлітка
  10.01.2022

Облаштовуючи кімнату для підлітка, обов’язково слід подбати про те, щоб простір, в якому дитина буде перебувати вдома, був комфортним та володів сприятливою атмосферою для навчання та занять творчістю. Реалізувати це непросто, та, скориставшись порадами з нашої статті, створити ідеальний куточок для свого чада вам буде значно простіше.

Основа інтер’єру кімнати для підлітка

Ключовим елементом являється правильно підібраний гарнітур. Від того, наскільки комфортними у використанні та функціональними будуть обрані вами меблі для дитячої кімнати, залежатиме те, наскільки їхній маленький користувач почуватиме себе. Саме тому при покупці нових меблів слід орієнтуватись не лише на цінник та враховувати особливості приміщення, а, в першу чергу, зважати на вподобання самої дитини.

На думку спеціалістів, для дитячих інтер’єрів краще всього обирати модульні комплекти меблів. Основними плюсами такого варіанту є:

  1. Можливість підлаштовувати меблі відповідно до власних потреб.

Діти ростуть та дорослішають дуже швидко, тож час від часу може виникати потреба у перестановці у кімнаті й поповненні приміщення новими предметами. Маючи модульний комплект такі оновлення буде робити в рази простіше та швидше, оскільки кожен елемент загального гарнітуру є незалежним.

  1. Універсальний вигляд меблів.

Більшість модульних комплектів виготовляється у пастельних тонах, завдяки чому їх можна використовувати для облаштування як приміщеньу класичному стилі, так і інтер’єрів у стилі лофт чи прованс.

З чого складається модульний комплект меблів

Кожна дитина, а особливо тоді, коли вона досягає підліткового віку, потребує особистого простору. Саме тому батькам варто подбати про те, щоб у своїй кімнаті дитина мала все необхідне для комфортного щоденного життя.

Ось перелік найважливіших, на думку спеціалістів, меблів для дитячого інтер’єру:

  • Ліжко;
  • Комп’ютерний стіл;
  • Шафа для одягу;
  • Шафа для книг;
  • Комод;
  • Приліжкова тумба;
  • Комп’ютерне крісло;
  • Пуф.

Всі ці меблі пропонує кожна сучасна меблева фабрика у своєму класичному модульному комплекті.

Ознайомитись з пропозиціями від кращих вітчизняних брендів та купити меблі за доступними цінами ви можете на сайті нашого онлайн магазину меблів «Bristol»! Вашій увазі ми пропонуємо продукцію від таких виробників, як Гербор, БРВ Україна, Міромарк, Сокме, Дрімка, Світ меблів, Арбор Древ, Sleep&Fly, Take&Go, Evolution, Pavlyk, Doctor Health та низки інших. Товари цих марок впродовж десятиліть отримують позитивні відгуки не лише від покупців з України, вони мають прихильників і за кордоном. А все завдяки відповідальному підходу до виготовлення меблів, високій якості продукції та уваги до найменших деталей.

За детальною інформацією щодо товарів, процедури оформлення замовлення, особливостей оплати чи доставки звертайтесь за номерами гарячої лінії Брістоль. Наші консультанти радо допоможуть вам з вибором й за потреби дадуть кілька корисних порад.

Повернутись
Зворотній зв'язок