Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Матраци Sleep&Fly organic -30%
  26.05.2016

Шалена Акція – 30% на лінійку Slеep&Flу Organic!!!

 

Хочете просипатись здоровим? Хочете на ранок підніматися свіжим і відпочившим та зустрічати новий день радісно? Тоді лінійка Slеep&Flу Organic саме для забезпечення комфорту та здорового сну Вашої родини.

 

Лінійка матраців Slеep&Fly Оrganic – це ХІТ Продаж серед колекції матраців ЕММ!!! Матраци на основі незалежних пружин IQ Spring – це система пружин схожих на «пісочний годинник» із сталі найвищої якості. Такі матраци забезпечують для Вашої спини та здорового сну найкращу ергономічність та ортопедичність.

 

Зручні ортопедичні матраци Slеep&Fly Оrganic (Omega, Epsilon, Alfa, Gamma, Delta) мають гіпоалергенні наповнювачі, які зовсім нешкідливі для самопочуття людини та чистоти навколишньої природи. Саме тому вибираючи продукцію лінійки Organic, Ви підтримуєте не лише екологічне та чисте виробництво, а й майбутнє нашої планети.

 

Завітавши до нашого магазину або зателефонувавши нашим консультантам, Ви зможете придбати матрац на незалежному блоці пружин IQ Spring високої якості та за розумною ціною.

 

Акція дійсна до 31 липня 2016 року!

Повернутись
Зворотній зв'язок