Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Крісло-мішок в інтер’єрі
  02.07.2021

Світ розвивається дуже стрімко, а разом з цим змінюються й наші вимоги до комфорту та затишку меблів для дому. За останнє десятиліття великою популярністю почали користуватись так звані «bean-bags» - мішки у вигляді груші чи квасолини.

Спершу ці безкаркасні меблі слугували доповненням дизайнерських проектів і розглядались виключно як елементи декору. Однак, згодом митці стали розглядати крісла-мішки як повноцінний елемент обстановки. Завдяки їхньому оригінальному вигляду, практичності та зручності вони цілком можуть замінити класичні крісла, пуфи та дивани чи навіть спальне місце. В цій статті ми детальніше зосередимось на перевагах та недоліках крісел-мішків та пояснимо, на що слід звертати увагу перед покупкою цієї речі.

Про плюси

Безкаркасні меблі можуть заслуговувати на те, щоб стати доповненням вашого житлового інтер’єру тому що:

  1. Еластичність, яку забезпечує конструкція, дозволяє кріслу-мішку підлаштовуватись під форму й вигини тіла людини, яка у ньому сидить.
  2. Крісло-мішок добре підтримує спину під час сидіння, тим самим переносячи на себе навантаження з деяких ділянок хребта.
  3. Ці меблі не мають гострих кутів й інших елементів, якими можна випадково пошкодитись, тож вони ідеально підійдуть для дітей різного віку.

  1. Крісла-мішки дуже легкі, тож без зайвих зусиль їх можна буде переносити з кімнати в кімнату.
  2. Наявність широкого різноманіття мішків дає можливість підібрати варіант відповідно до індивідуальних вподобань та особливості інтер’єру.
  3. Деякі моделі мають з’ємний чохол, який за потреби можна попрати в домашніх умовах. Також зміна чохла дозволяє підлаштовувати зовнішній вигляд мішка до різних стилів оформлення.
  4. У якості наповнення обирають пінополістерол, що є безпечним та практичним матеріалом.
  5. За допомогою крісла-мішка можна зробити будь-який куточок для відпочинку затишним та комфортним.

Про мінуси

Попри всі переваги цих меблів, є й негативні, пов’язані з ними, нюанси. Експлуатація крісла-мішка передбачає щільний контакт з підлоговим покриттям. Через це чохол може швидко втратити привабливість свого зовнішнього вигляду й стати непридатним для використання.

Пінополістерольні кульки, які найчастіше обирають у якості наповнювача безкаркасних меблів, з часом трансформовуються й стискаються. Внаслідок цього крісло перестає бути еластичним, втрачає свою форму та естетичність. За потреби крісло-мішок можна наповнити, докупивши додаткових кульок.

Як купити меблі типу «bean-bag»?

Перш, ніж вирушати до магазину, варто продумати де саме буде розміщуватись крісло-мішок. Відштовхуючись від цього, можна буде краще зорієнтуватись з розміром та дизайном новим меблів.

Рекомендовано надавати перевагу моделям мішків зі з’ємними чохлами. Особливо якщо серед мешканців дому є дітлахи або домашні тварини. Змінюючи чохли, ви зможете регулярно підтримувати чистоту меблів.

Перед покупкою також варто уважно оглянути сам товар, переконатись що крісло не має дефектів, адже погані шви або наявність дірочок у матеріалі призведе до втрати наповнювача.

Врахувавши всі ці моменти, можна сміливо везти крісло-мішок додому. З цим предметом обстановки ваше життя стане набагато яскравішим та зручним!

А якщо виникне потреба придбати додаткові меблі – ласкаво просимо до інтернет-магазину Bristol! Ми пропонуємо широкий вибір столів, стільців, крісел, тумб, ліжок, диванів, шаф, комодів й іншим меблів за доступними цінами.  

Повернутись
Зворотній зв'язок