Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Колір в інтер’єрі та його вплив на настрій
  12.03.2018

Дизайн – це особливий вид мистецтва, адже від оформлення кімнати залежить настрій та самопочуття її мешканців. У зв’язку з цим професіонали у питаннях облаштування інтер’єру разом з психологами визначили взаємозв’язок палітри кольорів та їхнього впливу на людей.

Якому відтінку надати перевагу?

Чорний, білий, бежевий, сірий, коричневий, жовтий, червоний, зелений, синій, фіолетовий – ті кольори, які найчастіше використовують для оформлення житлового приміщення. Але який з них найкраще підійде для дизайну спальні, а який – для оздоблення вітальні?

Універсальний варіант для будь-якої кімнати – це білий та сірий кольори. Дехто вважає їх одноманітними та нудними, та попри це вони часто використовуються у якості основи інтер’єру. Ця палітра підійде для фарбування стін, на неї орієнтуються при виборі меблів. Сірий та білий кольори дозволяють візуально розшири простір. До того ж, вони ідеально поєднуються і з іншими кольорами. Саме це є вагомою причиною для додавання таких кольорів до свого інтер’єру.

Чорний – ще один безпрограшний варіант. Продумане використання цього кольору в інтер’єрі створює елегантну та вишукану атмосферу, яка свідчить про гарний смак та достаток господаря будинку. Чорні акценти допустимі практично у будь-якому приміщенні, завдяки ним можна зробити вдалий контраст та сфокусувати увагу на перевагах дизайну. А от надмірного використання цього кольору варто уникати, особливо у невеликих за площею приміщеннях.

Якщо ви прагнете створити інтер’єр, у якому можна буде почуватись спокійно та безпечно, то бежевий або коричневий колір чудово підійде для цього. У поєднанні з темнішими або світлішими відтінками вони роблять приміщення світлим та просторим.

Більше яскравості та фарб!

Червоним та оранжевим спеціалісти рекомендують декорувати вітальні та кухні, оскільки ці відтінки дарують заряд енергії, спонукають до спілкування та навіть здатні викликати апетит! А от у місцях особливого релаксу, зокрема спальних кімнатах чи бібліотеках ці кольори доречними будуть лише у ролі невеликих акцентів.

Чи не у кожної людини жовтий колір асоціюється з оптимістичним настроєм та теплом. Для оформлення інтер’єру відтінки жовтого варто підбирати особливо обережно, адже світло-жовтий може зробити приміщення сонячним та легким, тоді як темно-жовтий - викликати пригнічення.

Зелений колір не дарма вважають антистресовим. Він є приємним для споглядання, оскільки викликає асоціації з природою та відпочинком. Використовувати зелений колір можна у дизайні будь-якого приміщення, не залежно від його призначення. До того ж, він може гармонійно поєднуватись з широкою палітрою інших кольорів.

Що ми можемо запропонувати?

Особливість магазину Брістоль полягає не лише у тому, що ми пропонуємо купити меблі від найкращих українських виробників, а й у інформаційній підтримці кожного нашого клієнта та наданні вичерпної інформації з будь-якого питання, пов’язаного зі способом покупки, оплатою чи доставкою замовлення.

Ми співпрацюємо з такими меблевими фабриками України, як:

- БРВ Україна;

- Сокме;

- Міромарк;

- Гербор;

- Світ Меблів;

- ВМВ Холдинг;

- ВНД та низки інших.

З впевненістю можемо сказати, що спільними зусиллями у нас вдасться створити такий інтер’єр вашого житла, у якому комфортно та затишно зможе почуватись кожен член вашої родини та кожен гість без виключення.

Повернутись
Зворотній зв'язок