Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Інтер’єр в стилі шале
  24.02.2022

Уявіть собі таку картину: ви знаходитесь у альпійських горах у дерев’яному мисливському будиночку. Взимку з вашого віконця відкривається вид на гірськолижний курорт, а влітку ви можете спостерігати за стадами тварин, що мирно пасуться навколо. Вечори ви проводите у зручному кріслі поряд з каміном, насолоджучись чашкою гарячої кави та читанням улюбленої книги. Ось так можна описати атмосферу шале.

Поєднання екстер’єру та інтер’єру

В першу чергу слід зазначити, що шале – це стиль, тісно пов’язаний із природою. Найкраще відчути його атмосферу можна лише наблизившись до природи, живучи у будиночку в лісі. Та на сьогоднішній день, дякуючи майстерності дизайнерів по всьому світу, облаштувати житло у стилі шале можна навіть у місті.

Які матеріали використовуються найчастіше

У інтер’єрі шале немає місця пластику та бутафорному декору. Всі предмети, включаючи найменші деталі, повинні бути виготовлені з екологічних матеріалів. Найчастіше використовують камінь та різного типу деревину. Визначальна риса шале полягає у тому, що для його облаштування використовують грубі бруски та масивні дошки, поверхня деревини не потребує особливої обробки. Бо чим природніше виглядатиме матеріал – тим сильнішим буде відчуття наближеності до природи.

Природні елементи декору

Інтер’єр шале має вигляд мисливського будиночка. Про це можуть свідчити навіть найменші деталі оздоблення: роги на стіні, шкіри тварин замість килимів тощо. В сучасних реаліях використовуються штучні роги та шкури тварин, які за виглядом може бути складно відрізнити від справжніх.

Меблі в інтер’єрі шале

Предмети обстановки у таких дизайнах мають антикварний вигляд. Для облаштування житлових кімнат використовують масивні столи, стільці, тумби. Грубі на вигляд ліжка, дивани та крісла гармонійно поєднуються з загальним інтер’єром. Окрасою дерев’яних меблів стає різноманітне різьблення, що часто є результатом ручної роботи майстрів. Доповнюють зону відпочинку й плетені крісла.

Де купити меблі для дому в Україні

Магазин меблів «Bristol» має сайт з простим та зрозумілим інтерфейсом, на якому кожен охочий має можливість ознайомитись з асортиментом товарів від перевірених торгових марок та може купити меблі для житла чи офісу за приємними цінами всього за лічені хвилини.

Ми пропонуємо вам широкий вибір столів, стільців, тумб, шаф, комодів, пуфів, крісел й іншої фурнітури від таких брендів, як:

  • Гербор;
  • БРВ Україна;
  • Міромарк;
  • Дрімка;
  • Сокме;
  • Світ Меблів;
  • Арбор Древ;
  • Take&Go;
  • Sleep&Fly;
  • Evolution та інших.

За детальною інформацією звертайтесь до консультантів нашого магазину. Наші менеджери завжди на зв’язку й готові надати вам вичерпну інформацію про товари, виробників, способи оплати й доставки замовлення.

Повернутись
Зворотній зв'язок