Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Інтер’єр в стилі лофт
  13.10.2017

Наприкінці 40-х років минулого століття у США з’явились нові тенденції оформлення житлових приміщень. В цей час промислові підприємства почали переноситись поза межі міста, а будівлі індустріального району Манхеттена поступово перетворюватись на квартири, власниками яких ставали представники нью-йоркської еліти та молоді митці. З того часу набув поширення стиль лофт.

В перекладі з англійської мови слово «loft» означає горище, мансарду, верхній поверх промислової будівлі. Приміщення, оформлені у цьому стилі, дійсно мають вигляд майстерні чи робочого цеху, з притаманним для них грубим оформленням стін та стелі, дерев’яною підлогою, відкритою вентиляцією, балками, а також максимально відкритим та вільним плануванням.

Особливість стилю

Лофт дарує атмосферу, сповнену творчого натхнення, свободи та бажання до самовираження. Він близький до мінімалізму, поєднує у собі елементи сучасності та старовини. Цей стиль руйнує традиційні уявлення про інтер’єр приміщення і забезпечує простір для фантазії, використовуючи новітні розробки у індустрії меблів поряд з антикварними деталями.

Для лофту характерна відсутність будь-якого розмежування та перегородок. Для зонування простору використовується освітлення, тому при створенні такого інтер’єру особливу увагу приділяють вибору освітлювальних пристроїв. Надається перевага кільком різноплановим світильникам для забезпечення рівномірного освітлення у кімнаті та здійсненні акценту на одному з предметів чи зон приміщення.

Лофт – універсальне дизайнерське рішення

У цьому стилі можна оформлювати приміщення різного типу та призначення. Лофт гармонійно виглядатиме і у квартирі, і в офісі, і в інтер’єрі кафе чи ресторані. Попри те, що задумка такого стилю є досить урбаністичною, її можна вдало втілити у будь-якій частині житлового будинку – вітальні, дитячій кімнаті, спальні, кухні чи ванній.

Прихильники лофту надають перевагу невеликій кількості компактних та функціональних меблів. Предмети інтер’єру повинні виконувати своє призначення, створювати атмосферу «пустого простору» з окремими робочими та житловими зонами та бути якомога більш лаконічними.

Важливість деталей

Інтер’єр у стилі лофт оформлюється переважно у сірих, синіх та коричневих кольорах в поєднанні з пастельними та світлими тонами. Особлива увага приділяється елементам декору. Вони, на відміну від основних предметів інтер’єру, можуть бути яскравих відтінків та вдало контрастувати на фоні загального дизайну.

Магазин меблів Bristol є саме тим місцем, де без проблем можна знайти всі необхідні предмети для створення ідеального інтер’єру. Широкий асортимент меблів для вітальні, робочого кабінету, дитячої кімнати чи спальні – це те, що ми пропонуємо своїм покупцям для того, щоб дизайн приміщення, в якому вони будуть перебувати, виглядав гармонійно та стильно.

Для того, щоб купити меблі у нас вам не доведеться витрачати багато часу. Оформлення замовлення займає всього кілька хвилин, а доставка вашого придбання відбувається у максимально короткі терміни.

Повернутись
Зворотній зв'язок