Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Догляд за меблями з глянцевою поверхнею
  04.11.2020

Щоб меблі якомога довше зберігали привабливість свого зовнішнього вигляду, слід забезпечити їм відповідний догляд. В цій статті ми розповімо про особливість глянцевих поверхонь та правила користування ними.

Що являє собою глянцева поверхня?

Для виготовлення меблів за основу переважно береться МДФ. Красива блискуча поверхня може бути різною: пофарбована емальована, плівкова чи пластикова. Кожен з варіантів по-своєму особливий, може зробити приміщення просторнішим та світлішим. Однак аби глянцева поверхня викликала приємний візуальний ефект, слід ретельно та регулярно доглядати за нею. На світлих блискучих поверхнях помітними будуть навіть найменші забруднення. Темний глянець буде практичнішим, оскільки здатен краще приховати дефекти, сліди від пальців, бризки води тощо.

Чого слід уникати під час прибирання глянцевих поверхонь 

Перш за все, слід відмовитись від абразивних засобів та жорстких щіток, які можуть пошкодити глянцеву поверхню. Потертості та подряпини складно буде усунути, тож краще всього надавати перевагу м`яким ганчіркам чи спеціальним губкам.

Під час прибирання слід бути уважним до зволоження поверхні. Надмірна кількість вологи може пошкодити глянець, призвести до відклеювання плівки.

Засоби для догляду за глянцевою поверхнею

Для ефективного та професійного прибирання меблів слід мати в арсеналі:

- серветки з мікрофібри;

- тканинні ганчірки з байкового матеріалу;

- вологі серветки без вмісту спирту;

- спеціальні засоби для очищення скла та дзеркальних поверхонь, що не залишають розводів;

- побутова хімія для миття посуду для усунення особливо складних жирових плям;

- рукавички для захисту рук від хімічного впливу засобів для прибирання.

Хороший помічник при догляді за меблями з глянцевою поверхнею — спеціальні серветки для полірування салону автомобіля. Вони дозволяють надати скляним та дзеркальним поверхням особливого блиску, очистити їх від забруднень та розводів. Крім того, склад таких серветок включає у себе речовини з антистатичними властивостями, завдяки чому після прибирання меблі будуть притягувати в рази менше пилу.

Пропозиція магазині меблів Bristol

Якщо ви прагнете купити меблі в Україні, ви витративши при цьому багато вільного часу та коштів з сімейного бюджету, радимо звернути увагу на каталоги нашого сайту. Магазин Bristol представляє широкий асортимент продукції від найкращих вітчизяних брендів. Якість та ціни неодмінно порадують навіть найбільш прискіпливих покупців!
За потреби клієнти Брістоль завжди можуть звернутись на гарячу лінію магазину чи написати на пошту й отримати кваліфіковану консультацію. Наші менеджери з радістю допоможуть вам з вирішенням будь-який труднощів, пов`язаних з оформленням покупки та дадуть кілька корисних порад стосовно догляду за новим придбанням.

Повернутись
Зворотній зв'язок