Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Декоративна штукатурка як тренд нового року
  29.08.2020

Можна припустити, що чим більше ми починаємо залежати від цифрового світу, тим більшої цінності здобувають речі ручної роботи. Новітні тенденції оформлення приміщень орієнтуються на мінімалізм та простоту. Саме тому особливою популярністю почала користуватись декоративна штукатурка як стиль обробки стін. За словами спеціалістів, в декорі будь-якого приміщення, незалежно від того є воно житловим чи робочим, акцент повинен робитись на природність. Найкраще цьому критерію відповідають нерівні поверхні, ледь помітні рельєфні образи, що, у свою чергу, можуть забезпечити високу сенсорну тактильність.

В чому особливість декоративної штукатурки?

Вона дарує відчуття рукотворності. Такий спосіб оздоблення стін – прекрасна альтернатива шпалерам чи звичній для всіх фарбі для стін. Для обробки стін за допомогою декоративної штукатурки використовують спеціальні ремісницький ефект, завдяки якому поверхня стіни буде приємна на дотик та вигляд. Сучасні дизайнери навіть виготовляють спеціальний тип штукатурки, що ідеально підходив би для такої роботи.

Теорія гармонійного дизайну базується на ідеї про те, що загальна атмосфера, емоції, які виникають у мешканців та гостей приміщення та навіть відчуття простору кімнати значним чином залежить від кольору стін. Поєднуючись з прагненням наблизитись до природи, при оформленні стін у стилі декоративної штукатурки, прийнято використовувати таку палітру, як:

  • відтінок льону;
  • відтінок піску;
  • відтінок верблюжої шерсті;
  • колір квітів сакури;
  • відтінок каштана тощо.

Існує ще одне правило: чим темнішим буде відтінок штукатурки, тим більш «живими» будуть текстури й виразнішим загальний інтер`єр.

Що слід врахувати при оформленні кімнати?

Варто також подбати про освітлення у приміщенні з декоративною штукатуркою. Краще всього облаштувати один чи два основних джерела освітлення, а також декілька світильників у зонах, де це найбільше потребується (зокрема, куточок для читання чи в`язання тощо). Варто подбати також й про те, аби світильники гармонійно поєднувались з загальним стилем оформлення. Надавайте перевагу лаконічним формам та мінімалізму. Майже завжди такі предмети – безпрограшний варіант.

Й, безумовно, ключовим елементом у будь-якому інтер`єрі виступають меблі. Радимо вам зазирнути до каталогів нашого онлайн-магазину й ознайомитись з наявними у продажі товарами від відомих українських брендів. За потреби ви завжди можете звернутись за вказаними на сайті номерами з отримати кваліфіковану консультацію в телефонному режимі. Або ж пишіть в наш онлайн-чат! Ми завжди раді допомогти вам у прагненні купити меблі високої якості за доступною ціною. Магазин Britol – ідеальне місце для цього!

Повернутись
Зворотній зв'язок