Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Дизайн з чорними меблями
  28.07.2020

Чорний колір в оформленні житлового чи робочого приміщення обирає далеко не кожен. Для декого він асоціюється з похмурістю й жалобою, а для декого – ідеальним способом підкреслити переваги дизайну й надати йому унікального шарму. Вдале використання чорного кольору в дизайні є дуже делікатною справою. І цією статтею ми хотіли б підказати вам, що неодмінно слід врахувати.

Для яких кімнат краще всього підходять чорні меблі?

Варто взяти до уваги те, що меблі темного кольору в принципі «виглядають важкими» та громіздкими. Тому, розмістивши такі предмети інтер`єру в невеликому за площею приміщенні, ви тільки погіршите ситуацію й зробите його візуально ще меншим.

Ідеальний варіант для дизайну з чорними меблями – це просторі кімнати, в яких було б достатньо місця для того, щоб розташувати великі елементи на пристойній відстані один від одного так, аби вони не зливались в одну суцільну темну пляму. Приміщення, що підходить для інтер`єру з чорною фурнітурою, - це добре освітлені приміщення. Мова йде як про природне світло, так і штучні джерела освітлення.

Чорні меблі нерідко стають ключовими деталями в житлах митців, представників різних творчих професій. Вони гарно доповнюють стильні й оригінальні інтер`єри, в яких використовуються різні фактури для оздоблення стін, підлоги й стелі. В нео-готиці, арт-деко, мінімалізмі, luxury використовують меблі темних кольорів не лише у якості основних предметів інтер`єру, але й для контрасту з метою гармонізації загального вигляду приміщення.

Як розміщувати чорні меблі в інтер`єрі?

Як зазначалось вище, доповнити житло чорними меблями – справа не з простих. Це слід робити дуже продумано й слідуючи порадам спеціалістів.

До прикладу, якщо верхня частина приміщення (у вигляді стелажів, полиць, підвісних шафок) буде включати у себе чорний колір то нижня її частина має чітко відображати фактуру певного матеріалу (рисунок деревини, рельєф металу, камінь з його неоднорідною пористістю).

Якщо чорні меблі були обрані для нижньої частини кімнати (диван, комод, шафа, стіл, стільці тощо), то варто постаратись візуально «підвищити» стелю, використовуючи для її оздоблення світлі відтінки, натяжні стелі, вбудовані світильники тощо.

Де купити меблі високої якості в Україні?

Пропонуємо вам звернути увагу на асортимент товарів нашого онлайн-магазину Bristol, в якому з легкістю можна знайти і придбати меблі на будь-який смак. Вже впродовж багатьох років ми плідно співпрацюємо з такими виробниками, як Гербор, БРВ Україна, Міромарк, Світ Меблів, ВНД, Дрімка та багато інших.

Можемо сміливо заявити, що перевагами покупки саме у нас є:

  • гарантована якість товарів;
  • надійність та практичність конструкції;
  • доступні ціни;
  • зручні умови оплати;
  • швидка доставка;
  • та кваліфікована консультація.

Бажаємо вам приємних та корисних покупок в Bristol, які зможуть принести радість вам та всій вашій родині й тішити мешканців вашого житла впродовж довгого часу.

Повернутись
Зворотній зв'язок