Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Бохо як стиль оформлення інтер’єрів
  27.04.2020

«Бохо» або, як його ще називають, «богемський» - стиль, що з першого погляду голосно заявляє про ексцентричність та заможність тих, хто його обрав. У цей спосіб свої робочі та житлові приміщення оздоблюють переважно представники творчих професій, такі, як художники, письменники, музиканти тощо.

Основна й найбільш характерна риса бохо – це непередбачуваність. Як і життя творчої персони, сповнене різноманітних сюрпризів, цей стиль також здатен включати у себе незвичні деталі. В цій статті ми розповімо про те, як правильно облаштувати простір у богемській традиції й що неодмінно слід врахувати.

Правила створення «бохо»-інтер’єру

Аби успішно втілити в життя дану задумку, варто дотримуватись наступних рекомендацій:

1. Допустимо використовувати елементи з різних інших стилів. Однак при цьому все одно потрібно дотримуватись однієї гами кольорів й комбінувати різні стилістичні деталі з урахуванням загальної задумки.

Якщо ж бажання «поєднувати непоєднуване» немає, можна сміливо експериментувати з декором. До прикладу, яскраві сині штори підв’язати стрічкою у іншому контрастному кольорі, виготовленою з іншого матеріалу. Така комбінація може видатись цілком вдалою, якщо підібрати все гармонійно.

2. Для інтер’єру в стилі бохо притаманне відчуття перезавантаженості. Воно може бути викликане великою кількістю декору та текстилю у яскравих кольорах. Аби не створювати негативної атмосфери, спеціалісти зі створення богемських дизайнів рекомендують сконцентровувати оздоблювальні елементи лише у певних зонах – частинах приміщення, які будуть використовуватись найчастіше й відіграватимуть ключове значення у інтер’єрі (зона для чаювання у вітальні, робочий стіл у кабінеті тощо).

3. При втіленні цього дизайну в життя дуже важливим є відчуття міри. Адже насправді дуже легко перетнути межу між екстравагантністю та несмаком.

4. Хенд-мейд аксесуари – ось те, що безпрограшно доповнить інтер’єр бохо. Для архітекторів, художників й інших творчих особистостей це ще й стане гарним способом додати індивідуальності оформленню свого житла й використати власні творіння за призначенням.

5. Не варто забувати й про те, що житло повинно бути комфортним. Тому слід продумати все так, аби краса дизайну не перешкоджала зручності перебування в квартирі.

Наша пропозиція

Шукаєте якісні та довговічні меблі? Завітайте до нашого онлайн-магазину Bristol, де ви зможете ознайомитись з широким асортиментом товарів на будь-який смак. Завдяки зрозумілому та зручному інтерфейсу, купити меблі в режимі онлайн – справжнє задоволення. Переконайтесь у цьому на власному досвіді! Крім того, наші консультанти завжди радо допоможуть вам корисною порадою й за потреби дадуть відповіді на питання, які можуть виникнути у вас в процесі оформлення замовлення. Для зв’язку з ними звертайтесь за номерами гарячої лінії нашого магазину, вказаними на сайті.

Повернутись
Зворотній зв'язок