Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Журнальні столи як окремий вид мистецтва
  07.11.2018

Впродовж багатьох років формувалось стереотипне уявлення про журнальний стіл як предмет обов’язково прямокутної чи, на крайній випадок, квадратної форми, місце якого – поряд з диваном. Такий тип меблів, безумовно, має свої переваги та недарма користується великою популярністю й на сьогоднішній день. Проте меблева індустрія не стоїть на місці й результатом сміливих експериментів дизайнерів по всьому світу стають оригінальні моделі журнальних столів, про можливість існування яких навіть складно було здогадатись! В цій статті ми покажемо кілька з них.

Новий погляд на вироби з дерева

Ні для кого не є таємницею, що деревина – один з найбільш надійних та екологічних матеріалів для виготовлення меблів. Існує безліч варіантів дерев`яних предметів інтер’єру з красивими різьбленнями. Проте у Робента Ван Ембрікса вдалось створити не просто журнальний столик з дерева, а щось, що цілком може заслуговувати на звання витвору мистецтва.

Цей проект не лише оригінальний на вигляд. Попри цікаву та компактну конструкцію, такий журнальний столик залишається ефективним й сповна виконує свою основну функцію. Оскільки вироби з дерева гармонійно поєднуються практично з усіма стилями оформлення приміщень, такий вибір зміг би стати доповненням будь-якого дизайну вітальні.

Незвична колаборація

Журнальним столом з дерева нікого не здивуєш. Немалою популярністю користуються і журнальні столи зі скла. А поєднання скла та дерева при виготовленні цих меблів зустрічається не так часто. Така річ зможе не лише доповнити інтер’єр вітальні, а навіть стати її основним елементом.

Дизайнери меблів часто люблять експериментувати з різними матеріалами. Результатом однієї з таких творчих ідей став журнальний столик з склянною столешницею й основою з двох закручених металевих стрічок.

Наша пропозиція

Сьогоднішній ринок меблевої індустрії здатен задовільнити потреби навіть найвимогливіших покупців, адже існує великий асортимент меблів, журнальних столиків зокрема, різних форм та розмірів.

Проте часто виробники меблів надають більшу перевагу красі меблів, аніж їхній якості. Щоб не помилитись зі своїм вибором й придбати дійсно якісний та надійний гарнітур, слід довіряти перевіреним виробникам та магазинам. Таким для вас може стати магазин меблів Брістоль, адже ми займаємо одне з провідних місць на українському ринку впродовж тривалого часу. Здобутий досвід дозволив нам краще розумітись на рівні якості та практичності продукції, тож вам ми можемо запропонувати дійсно варті уваги товари.

В каталогах нашого магазину – продукція від відомих українських виробників, в числі яких:

-          Сокме;

-          Міромарк;

-          БРВ Україна;

-          ВМВ Холдинг;

-          ВНД;

-          Світ Меблів;

-          Арбор Древ;

-          Дрімка та низка інших.

На нашому сайті ви можете не лише купити меблі за доступною ціною, замовити доставку своєї покупки прямо під двері власного будинку, а й отримати номери гарячої лінії магазину Брістоль й дізнатись від наших консультантів корисну інформацію про товари, виробників, способи оплати та інші деталі замовлення.

Повернутись
Зворотній зв'язок