Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Як вибрати вітальню?
  16.03.2017

Колір, який приваблює

Першим кроком у створенні ідеальної вітальні є вибір кольорової гами. Як відомо, цей процес доволі складний та потребує скрупульозного підходу, адже колір діє не тільки на сприйняття простору, але й корелює емоційний стан та настрій. На сьогодні, вибір фарб у магазинах приводить покупців у захват, але така шалена кількість продуктів одночасно і збиває з пантелику. Які варіанти краще обрати для інтер’єру вашої вітальні?

  • Червоні  - цей колір унікальним чином надає приміщенню благородної атмосфери та створює винятково енергійний настрій. Оскільки червоні відтінки майже повністю позбавлені спокою, їх варто «гасити» більш нейтральними. Ідеальним поєднанням стане білий, сірий, бежевий
  • Зелені – нейтральні кольори, вони здатні заспокоювати, а отже стануть у пригоді тим, хто схильний до тихих дружніх вечорів. Гармонійного і «багатого» поєднання зелених відтінків можна досягнути з коричневим, жовтим і білим.
  • Жовті  - легкі та радісні, ці відтінки створюють невимушену атмосферу в кімнаті. Основним їх плюсом є те, що вони компенсують собою нестачу сонячного світла у темних, особливо північних приміщеннях. Вони чудово поєднуються з фіолетовими відтінками, а також з сірим та блакитним.
  • Блакитні – як і зелені, вони діють заспокійливо, а також надають приміщенню простору і легкості. Повітряні та ненав’язливі, ці відтінки вдало грають з природними коричневими.
  • Білі – розширюють простір, надають відчуття легкості та затишного комфорту. Їх значна перевага полягає в тому, що вони є максимально універсальними для використання яскравих деталей. Але поєднувати їх з контрастними кольорам у великих масштабах -  не найкраща ідея, адже ви можете загубити той ефект світла у нагромаджені інших кольорів.

Меблеве облаштування

Останній і, напевно, найприємніший крок до створення вітальні – це  вибір меблів. На цьому етапі необхідно звернути увагу не тільки на їх дизайн, але й на габарити та функціональність, щоб вдало використати кожен квадратний метр. Гра з простором передбачає гармонійне розташування всіх предметів.

Так, наприклад, при виборі дивану існує безліч нюансів, які стануть ключовими у сприйнятті розмірів кімнати. Наприклад, кутові моделі, на противагу загальній думці, схильні до візуального вкорочення стін,  а отже зовсім не підходять для маленьких віталень.  Альтернативою для них можуть стати дивани без підлокітників, таким чином ви збільшите кількість місць для сидіння, та не займете при цьому дорогоцінного простору. Для приміщень складної форми дизайнери радять виключити варіант дивану, та обрати декілька крісел, що допоможе легко маніпулювати простором.

Модульні меблі чи комплекти? Звісно, гармонійні готові комплекти виглядатимуть цілісно та красиво, але в разі псування однієї з їхніх частин вам навряд чи поталанить знайти таку ж саму. Модульні меблі забезпечать вам додаткову економію, адже вони легко замінюються, варто лише знайти відповідну обшивку.

Сьогодні магазини можуть запропонувати вам незліченні варіанти стінок, стелажів та різноманітних модульних поличок і шафок. В залежності від форми кімнати та її стилістики, кожен з цих варіантів буде по-своєму прикрашати приміщення та робити його функціональним. За умови невеликої кімнати, найкращим варіантом буде використання дзеркальних або скляних поверхонь, вони не будуть обтяжувати простір, а навпаки зроблять його легким і повітряним.

Які б меблі ви не шукали для своєї вітальні, в магазині Брістоль ви знайдете абслютно все, що буде необхідно. Купити меблі для будь-якого приміщення за приємною ціною ви можете на нашому сайті. А якщо у вас з’являться питання чи пропозиції, пишіть нам і ми із задоволенням допоможемо.

Повернутись
Зворотній зв'язок