Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Стилі обідніх столів
  27.08.2018

Хто відмовиться від можливості провести вечір у компанії рідних або друзів за приємною трапезою? Для багатьох такі посиденьки вже давно стали доброю традицією. Проте приводом для них бувають лише святкування певних визначних подій або свят. А для того, щоб приємно проводити час багато не потрібно – лише надійний та практичний обідній стіл. Облаштувавши інтер’єр своєї вітальні чи кухні комфортними меблями, ви зможете створювати особливу атмосферу у своєму будинку щодня.

Різноманіття обідніх столів

Сучасні дизайнерські задумки вражають своєю оригінальністю. Обідні столи виготовляють різних конструкцій та форм, тож підібрати меблі відповідно до інтер’єру свого приміщення не стане ні для кого проблемою.

Найчастіше обідні столи створюють у таких стилях, як:

-          Класика;

-          Хай-тек;

-          Кантрі;

-          Мінімал;

-          Та прованс.

Класичні обідні столи являють собою меблі квадратної чи прямокутної форми з опорою на чотири ніжки. Їх обирають більшою мірою через те, що вони здатні гармонічно поєднуватись практично з будь-яким дизайном, є практичними та зручними. Такі меблі бувають різних розмірів, завдяки чому можна буде підібрати варіант, призначений як для великої компанії, так і для родини з двох-трьох членів.

Стиль хай-тек – результат сміливих імпровізацій. Його характеризують як технологічний, функціональний, витончений спосіб поєднати у меблях функціональність та красу. Для обідніх хай-тек столів використовують такі матеріали, як скло або метал, оформлені у яскраві кольори. Оздобленням часто виступають ковані елементи.

Кантрі у багатьох асоціюється з домашнім затишком та комфортом. Забезпечити цю атмосферу у вітальні чи кухні допоможе стіл у такому стилі. Натуральні матеріали, оформлені у звичні та привабливі для всіх предмети інтер’єру приємних оку відтінків не залишать байдужими ні власників помешкання, ні гостей. Такі столи частіше бувають великих розмірів, їх розміщують по центру кімнати. Тож такий гарнітур, крім своєї основної функції,  зможе бути ключовим елементом декору.

Стиль мінімал – вибір тих, для кого пріоритетним являється практичність та простота. Відповіднодо цих критеріїв і виготовляють обідні столи. Прості форми, легка палітра кольорів, ергономічна конструкція та відсутність зайвих деталей – лише декілька зі списку переваг мінімалістичних меблів.

Прованс - це стиль, натхненням для якого була простота та витонченість південних французьких сіл. Кухні та вітальні такого дизайну користуються великою популярністю завдяки різноманіттю світлих відтінків, що використовуються для створення відповідної атмосфери. Обідні столи у стилі прованс зберігають у собі найкращі традиції старовинних меблів. Вони одночасно прості й витончені, дозволяють зробити приміщення візуально більшим й подарувати комфорт кожному, хто у нього навідається.

 

Наша пропозиція

 Для покупки нового гарнітуру буде складно знайти місце краще за магазин меблів Брістоль. Впродовж багатьох років ми плідно співпрацюємо з найкращими українськими виробниками, тому готові запропонувати своїм покупцям лише найкраще. У нашому каталозі представлено великий асортимент меблів, купити які доступно в режимі онлайн.

Повернутись
Зворотній зв'язок