Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Стиль кантрі в інтер`єрі спальної кімнати
  15.12.2018

Стиль кантрі вважається одним з найбільш затишних дизайнів. Він характеризується особливою колоритністю, оскільки поєднує у собі сільські мотиви, та домашністю через наявність деталей, що роблять дизайн затишним. Саме тому цей спосіб оформлення часто обирають для спальних кімнат.

Які характерні особливості стилю кантрі?

Як будь-який інший стиль, стиль кантрі має свої особливості, серед яких:

-          Скромність;

-          Відсутність демонстративної помпезності меблів, предметів декору тощо;

-          Пастельна палітра кольорів, без яскравих відтінків;

-          Використання текстилю та аксесуарів ручної роботи.

Які матеріали використовують для створення кантрі дизайну?

Для такого інтер’єру підходять всі натуральні матеріали. З них виготовляють меблі, аксесуари, ними оздоблюють стелю, підлогу та стіни.

Поширеним елементом спалень у стилі кантрі є дерев`яні декоративні балки. Вони допомагають створити у кімнаті особливу атмосферу, подібну до атмосфери у затишному сільському будиночку. Панелі з деревини використовують і при оздобленні стін. Їх гармонійно доповнюють шпалери чи штукатурка у пастельних кольорах. Для підлоги традиційно використовують гарно відшліфовані, пофарбовані у матовий колір й покриті лаком дошки, паркет, а також лінолеум чи ламінат.

Як організувати простір кантрі спальні та які меблі обрати?

Пріоритетними характеристиками для гарнітуру являється простота, надійність та довговічність.

Ліжко – ключовий елемент інтер’єру будь-якої спальної кімнати. Для спальні у стилі кантрі обирають дерев`яні, масивні моделі прямокутної форми. Колір ліжка залежить від загального стилю, та найчастіше надають перевагу пастельним природнім кольорам з ефектом декоративної «старовинності».

Поряд з ліжком у спальні такого типу завжди по обидва боки розміщуються тумби. Як і комод чи шафа, які теж можуть доповнювати інтер’єр, вони повинні виглядати вінтажно та просто й бути при цьому максимально зручними та функціональними. Ще один важливий предмет інтер’єру у спальній кімнаті у стилі кантрі – це туалетний столик. Зазвичай обираються моделі з дзеркалами у масивній оправі з дерева.

Особливості елементів декору

Важко уявити собі кантрі спальню без текстилю. Його можна використовувати для створення різноманітних аксесуарів кімнати, зокрема таких, як:

-          Штори чи фіранки;

-          Покривала та подушки;

-          Накидки на крісла чи стільці;

-          Серветки;

-          Килимки.

Для створення цих елементів декору використовують переважно натуральні тканини – льон, бавовну, ситець чи батист. Перевага надається спокійній палітрі кольорів, простим орнаментам з природними мотивами. Створені своїми руками аксесуари додають інтер’єру спальні особливої цінності й роблять його ще більш домашнім.

Наша пропозиція

При планування інтер’єру своєї спальні вибір меблів являється однією з найважчих та найбільш відповідальних справ. Варто відкинути будь-які турботи, адже магазин Брістоль потурбувався про ваш час та гаманець. У нашому каталозі ви можете ознайомитись з продукцією найкращих українських виробників, обрати з-поміж представлених товарів найбільш підходящі для себе варіанти й придбати їх за доступними цінами.

Ми гарантуємо вам приємні враження від рішення купити меблі саме у нас, довговічність та практичність ваших нових предметів інтер’єру, а також пропонуємо оперативну доставку по Львову та Львівській області та професіональну інформаційну підтримку. 

Повернутись
Зворотній зв'язок