Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Секрети експрес-прибирання вдома
  22.04.2019

Чи не кожному господарю або господині відома така ситуація: гості вже майже на порозі, а рівень чистоти в квартирі бажає бути набагато кращим. Паніка та розгубленість - не помічники в цій справі. Регулярним прибиранням нехтувати не варто, проте існує кілька способів створення ілюзії порядку, завдяки яким вдасться врятувати себе від незручного становища перед родичами й друзями.

Основні зони                                                                           

Перш за все, варто визначити, де саме ви розмістите своїх гостей. Ванна кімната, кухня і вітальня - ці зони квартири потребуватимуть вашої особливої уваги. В спальню, робочий кабінет чи гардероб ви навряд чи будете проводити екскурсію, тож зробіть акцент саме на тих зонах, де люди будуть знаходитись більшість часу. Безумовно, ідеальної чистоти за короткий час досягнути не вдасться, проте потурбуйтесь про те, щоб в цих приміщеннях вашого житла панувала приємна атмосфера, яка налаштовувала б вас та гостей на дружелюбний лад. Такі деталі, як букет живих квітів, хенд-мейд декор неодмінно привернуть увагу візитерів.  

Геть очевидний безлад

Утримайтесь від негайного миття підлоги і витирання пилу з верхівки шафи. Коли часу до приходу гостей залишається вкрай мало, позбудьтесь того, що найбільше «кидається в очі». Розставте речі по своїх місцях, підготуйтесь до чаювання чи трапези, вимивши брудний посуд, заховайте зайвий одяг  - і ситуація значно покращиться!

Пилосос – корисний помічник!

Наявність цього пристрою для прибирання значно полегшує життя. Сучасні моделі пилососів мають безліч функцій та насадок, завдяки яким можна не тільки прибрати килим, а й очистити оббивку м`яких меблів, прибрати павутину з кутів тощо.

Оновлення текстилю

Перед приїздом родичів чи приходом гостей рекомендовано при можливості розвісити свіжі рушники в ванній, замінити скатертину на кухні, покривало на дивані, постелити нові килимки. Всі ці, на перший погляд, незначні деталі зможуть справити на ваших гостей приємне враження.

Увага до дзеркал та скляних поверхонь

Недоліки, пов`язані з цими частинами інтер`єру точно будуть поміченими, тож не полінуйтесь витратити кілька хвилин на те, щоб протерти дзеркала, склянні двері, вікно на кухні чи у вітальні. Завдяки сучасним засобам для миття таких поверхонь вдасться досягнути задовільного результату без особливих зусиль.

Не забудьте про аромат!

Свіжий запах у житловому приміщенні – це завжди плюс. Тому перед приходом гостей варто добре провітрити квартиру й позбутись запахів миючих засобів. Це можна зробити й під час прибирання, аби не витрачати зайвий час.

Намагайтесь уникати надмірного використання освіжувачів повітря. Створити приємний та природній аромат в квартирі допоможе запах свіжезавареної кави, цитрусів або аромамасел.

Про нашу пропозицію

Всі ці поради допоможуть швидко навести мінімальний лад в інтер`єрі перед візитом гостей, проте забезпечити їм комфорт під час перебування у вас вдома зможуть тільки зручні меблі. Магазин Брістоль готовий запропонувати вам великий асортимент диванів, крісел, столів, стільців, ліжок та іншого необхідного гарнітуру від найкращих українських виробників. У нашому магазині кожен охочий зможе купити меблі, виготовлені такими брендами, як:

-          Сокме;

-          Світ меблів;

-          Міромарк;

-          Дрімка;

-          Гербор;

-          ВНД;

-          БРВ Україна;

-          ВМВ Холдинг;

-          Арбор Древ та низки інших.

За детальною інформацією звертайтесь за номерами гарячих ліній, вказаних на сайті.

Повернутись
Зворотній зв'язок