Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Секрет гармонійного декору
  30.11.2019

Основа будь-якого інтер’єру – це правильно розплановане розміщення меблів та облаштування відповідного освітлення. Однак без таких деталей, як картини, скульптури чи текстиль дизайн не буде завершеним й не зможе виглядати по-справжньому затишно та комфортно. В цій статті розповімо про основні нюанси, які слід врахувати при виборі декору.

1. Будьте передбачливі.

Пошук та покупка аксесуарів для інтер’єру – справа, що потребує уважності й вміння враховувати деталі. Спочатку слід оцінити приміщення, визначити його основні недоліки та переваги й відповідно до отриманої інформації підбирати декор. До прикладу, велика громіздка люстра буде недоречною у маленькій добре освітленій кімнаті й, навпаки, компактний світильник не зробить кращим простору вітальню.

2. Використовуйте аксесуари в інтер’єрі не лише як прикрасу.  

Декор допоможе не лише додати оригінальності зовнішньому вигляду приміщення, а й приховати помітні недоліки стін, стелі, підлоги та їхнього оформлення. Навіть маленькі деталі за правильного розташування можуть зробити велику справу: візуально збільшити площу кімнати.

3. Не бійтесь акцентувати увагу на декорі.

Часто перешкодою на шляху до облаштування інтер’єру мрії стає боязнь зіпсувати дизайн через використання кольорів, які не поєднувалися б між собою. В цьому випадку слід користуватись не лише палітрою яскравих барв, а почати з легких відтінків. Акцент на деталях яскравих кольорів варто робити лише у випадку, коли загальний інтер’єр виконаний у нейтральних тонах. Декоративні подушки, вази для квітів, торшери або фіранки – всі ці деталі зможуть гарно доповнити загальний вигляд приміщення, при цьому не обтяжуючи його.

4. Чи відповідають обрані аксесуари загальному стилю?

Загалом використання аксесуарів має значні переваги при оформленні приміщення, адже завдяки ним можна не лише вигідно вказати на переваги інтер’єру, а й виразити свою індивідуальність та відкрити широке поле для творчих експериментів. Підібрані з душею аксесуари здатні зробити по-домашньому теплим будь-яке приміщення.

Однак не варто забувати про загальні правила комбінування. Очевидно, що яскраві поп-артові аксесуари у класичному інтер’єрі, а громіздка вінтажна шафа у мінімалістичному стилі – це серйозний промах.

Наша пропозиція

На сайті магазину Брістоль ви зможете знайти все необхідне для того, щоб створити інтер’єр своєї мрії та доповнити його бажаними аксесуарами. Купити меблі у нас доступно в режимі онлайн у будь-який час і з будь-якого девайсу - найкращі зразки продукції від вітчизняних виробників вже чекають на вас!

Повернутись
Зворотній зв'язок