Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Що таке меблі в стилі high-tech?
  21.05.2019

High-tech – це стиль, що виник в 70-х роках минулого століття й швидко набув поширення у різних сферах, в тому числі й у оформленні приміщень. Ця дизайнерська тенденція щорічно знаходить втілення у інноваційних рішеннях, пропонуючи моделі функціональних меблів різного призначення.

Чим він вирізняється з-поміж інших стилів?

Характерними особливостями high-tech є:

- використання новітніх технічних та наукових розробок;

- поєднання різних матеріалів;

- естетичність та сучасність;

- та ерногомічність.

Предмети інтер`єру, виконані у цьому стилі, вирізняються також суворістю й лаконічністю у питаннях форми та кольору. Для них притаманною є геометричність, пропорційність та чіткість ліній. З матеріалів найбільша перевага надається металу, склу й пластику. Деревина в інтер`єрах high-tech практично не використовується. Особливу роль у цьому дизайні відіграє освітлення. Окрім своєї основної функції, світильники виконують роль декора й додають дизайну особливої атмосфери.

Які меблі обирають для такого дизайну?

High-tech - це вибір тих, хто цінує кожен сантиметр простору й прагне облаштувати приміщення з максимальним комфортом та користю. Оскільки цей дизайн передбачає ергономічність та функціональність, обов`язковими складовими інтер`єру стають меблі-трансформери. Такий тип фурнітури, що кілька років тому сприймався як щось незвичне, на сьогоднішній день користується величезною популярністю й обирається як для офісів, так і для житлових квартир й будинків.

Меблі з численною кількістю поличок, розсувними елементами та секціями, які можна приховати або повернути, дозволять облаштувати приміщення відповідно до потреб господаря, не займаючи при цьому багато місця. На сьогоднішній день існують численні варіанти меблів-трансформерів, серед яких шафа, яка кількома простими рухами може перетворитись на повноцінне двоспальне ліжко, тумби, що перетворюються на великий обідній стіл, диван, який за допомогою кількох додаткових елементів отримує вигляд робочого місця тощо. Тож для бажаючих стильно та прогресивно облаштувати свій кабінет, вітальню або спальню не виникне жодних проблем при пошуку відповідних предметів інтер`єру.

High-tech меблі – функціональні, компактні й легкі. У м`яких меблів оббивка переважно світлих кольорів, у столів, шаф, комодів - блискуча або матова поверхня.

Де купити меблі в Україні?

Радимо вам звернути свою увагу на асортимент товарів від онлайн-магазину меблів Брістоль. В каталогах на сайті представлено широкий вибір столів, стільців, шаф, комодів, тумб та стелажів, ліжок, диванів, модульних комплектів та багато іншого від найкращих меблевих фабрик України.

Серед тих, з ким ми підтримуємо співпрацю вже впродовж багатьох років, такі компанії, як:

-          Сокме;

-          Світ Меблів;

-          Міромарк;

-          Дрімка;

-          Гербор;

-          ВНД;

-          ВМВ Холдинг;

-          БРВ Україна;

-          Арбор Древ та інші.

Окрім меблів високої якості, наші клієнти можуть отримати професійну консультацію у телефонному режимі та обрати найбільш зручний для себе варіант оплати та доставки покупки.  

Повернутись
Зворотній зв'язок