Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Про ортопедичні дивани-ліжка
  03.10.2018

Ліжко – це той предмет інтер’єру, до вибору якого ми завжди підходимо з особливою вимогливістю та прискіпливістю. Ці меблі являються ключовим елементом спальної кімнати, тому вони повинні не лише доповнювати загальний інтер’єр, а й на славу виконувати свою основну функцію – слугувати комфортним місцем для сну. А якщо мова йде про невеликі за площею приміщення, то ще й бути компактним.

Відповідним до всіх вказаних вище вимог являється ортопедичний диван-ліжко. Це і вдале місце для повноцінного й здорового відпочинку, і привабливий предмет інтер’єру спальні чи вітальні. Як і решту меблів, які в майбутньому можуть стати частиною вашого родинного гніздечка, до вибору ортопедичного дивана-ліжка слід підходити відповідально та уважно.

Механізм розкладання

Основна перевага диванів такого типу – наявність ортопедичної основи. Вона забезпечує не лише комфортні умови для сну вночі та відпочинку вдень, а й має стильний вигляд. Проте немало залежить і від механізму розкладання дивану.

Їх існує декілька:

1.Книжка.

2. Єврокнижка.

Кожен з них гарно підходить для щоденного використання, оскільки принцип експлуатації простий та зручний. Проте існує і один недолік: диван з таким механізмом не вдасться розмістити щільно біля стіни, оскільки у розкладеному вигляді меблі будуть займати більше місця.

3. Клік-кляк.

Вирізняється особливою зручністю та компактністю. В розкладеному вигляді створює вдосталь місця для відпочинку і цілком може стати альтернативою двоспальному ліжку. Перевага такого дивана – прихована система збереження, яку можна використовувати для розміщення постелі, ковдри чи інших речей.

4. Акордеон.

Один з найбільш простих та комфортних систем. Механізм розбору – рух нижньої частини вперед, в результаті чого створюється рівна (а завдяки ортопедичному матрасу) і комфортна поверхня.

5. Дельфін.

Ця система притаманна кутовим диванам. Меблі такого типу – гарне рішення для невеликих кімнат.

6. Викатні дивани.

Ці дивани – найбільш поширений варіант з-поміж усіх. Він надійний та простий в експлуатації – для того, щоб утворити повноцінне спальне місце достатньо лише потягнути за спеціальний ремінець.

Тип ортопедичної основи

Правильно вибраний матрац – запорука здорового та комфортного сну. Тому цей елемент спального місця являється не менш важливим, за механізм розкладання.

Ортопедичні матраци – основа, здатна повторювати вигини тіла й підтримувати хребет, чим забезпечує максимально комфортні умови для сну.

Важливими характеристиками вибору ортопедичного дивану є:

-          Антиалергеність;

-          Антибактеріальність;

-          Надійний пружинний механізм;

-          Натуральний наповнювач;

-          Обивка з практичних матеріалів.

Наша пропозиція

Диван з ортопедичним матрацем – це не лише вдале доповнення до інтер’єру свого житла, а покупка, корисна для здоров`я та настрою. В магазині Брістоль представлено великий асортимент товарів, серед яких неодмінно знайдуться варіанти, які могли б задовольнити ваші основні вимоги. В онлайн-каталозі кожен охочий може ознайомитись з наявними у продажі гарнітуром від провідних українських брендів й купити меблі за доступними цінами.

Повернутись
Зворотній зв'язок