Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Все про розсувні столи
  19.09.2020

Варіанти вбудованих чи складних меблів у сучасних дизайнах використовуються дуже часто, оскільки це дозволяє забезпечити більше вільного простору. Стіл, що складається з основи та висувних дошок за потреби можна скласти або розкласти. Такі меблі дуже практичні та зручні у використанні. Їх можна розміщувати як на кухні, так і у вітальні чи будь-якій іншій частині житла.

Про розсувні столи вперше стало відомо ще у 16 столітті. В ті часи існувала велика потреба в універсальних та компактних меблях. І саме розсувні столи змогли заняти дану позицію. Оскільки у більшості тогочасних жител могла добре опалюватись лише одна з кімнат, наявність розкладного столу дозволяла всім мешканцям дому мати своє місце за столом та можливість проводити час разом у теплому приміщенні.

З поширенням розсувних столів та розвитком меблевої індустрії виробництво конструкцій, які складаються та розкладаються вийшло на новий рівень. У продажу почали з'являтись столи-дивани, столи з розсувними ніжками та відкидною стільницею тощо.

Види розсувних столів

Розсувні столи бувають трьох типів:

- квадратні;

- прямокутні;

- та кутові.  

Розсувні столи, що розміщуються під стіною, можуть слугувати чудовим місцем для розташування квітів, книг чи зберігання різних інших дрібниць. А за потреби ця тумба може перетворитись у великий стіл, що забезпечить сидячі місця для чотирьох і більше осіб. Якщо стіл має дві висувні частини, у складеному вигляді кожна з них буде опущена по боках. В залежності від кількості сидячих місць стіл можна розкласти повністю або розкласти лише одну зі сторін.

У випадку столу з відкидною кришкою основа конструкції повинна монтуватись до стіни. За допомогою спеціального поворотного шарніра дошка фіксується паралельно до стіни. З його ж допомогою дошку можна опустити для використання, тим самим створивши компактне місце для роботи чи навчання.

Переваги розсувних меблів

Трансформування такої конструкції до бажаних розмірів – справа, що не потребує значних фізичних зусиль, оскільки майстри з виготовлення меблів дбають про зручність користувачів й роблять механізм розкладання простим й одночасно дуже надійним.

Розсувні столи – це динамічні меблі. Вони не прикріплені до конкреного місця у кімнаті, мають невелику вагу, що робить транспортування столу простішим, та дуже функціональні. Такі меблі використовують не лише для житлового приміщення. Також їх часто обирають для закладів харчування.

Наша пропозиція

Магазин Bristol – це місце, де ви зможете купити меблі та все необхідне для забезпечення затишку та комфорту собі та близьким. Вашій увазі ми представляємо широкий асортимент товарів від найкращих вітчизняних виробників. Великий вибір, доступні ціни, зручні умови оформлення замовлення - це лише декілька з плюсів онлайн-шопінгу на нашому сайті.

Повернутись
Зворотній зв'язок