Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Найменш вибагливі декоративні квіти
  29.12.2021

Одним з кращих способів додати затишку інтер’єру свого дому вважається використання живих квітів. Як квітучі вазони, так і рослини без квітів, здатні «освіжити» атмосферу, а також вбирають у себе пил, тим самим очищуюючи повітря. Прикрасити декоративними квітами своє житло може навіть той, хто не знається на особливостях догляду за вазонами, оскільки існує безліч невибагливих видів. Й в цій статті буде йти мова саме про них.

1.     Алоє.

Ця рослина заслуговує уваги не лише завдяки своєму зовнішньому вигляду, а й стійкості та корисним властивостям. Алоє не злякається ні спеки влітку, ні холоду взимку, з легкістю може перенести тривалу відсутність поливу і жити в кам’янистому грунті. Варто зазначити, що листя цього вазона має гострі колючки, тож ставити його на вікна, прикрашені тонкими тюлями не варто.

2.     Каланхое.

Другий за популярністю вазон. На відміну від алоє, ця кімнатна рослинка вирізняється яскравим цвітом, зібраним у крупні суцвіття, що часто мають нестрандартну форму. Каланхое можуть стійко переживати відсутність вологи та перепади температур, що робить їх відмінним елементом домашнього інтер’єру.

3.     Крассула.

Крассула чи, як її називають в народі, «грошове дерево» - ще один приклад маловибагливого вазона. За фен-шуєм ця рослина вважається символом процвітання, через що її часто розміщують в домашніх інтер’єрах з надією на покращення матеріального благополуччя. Чи дійсно крассула подарує багатства – невідомо, проте у тому, що вона зможе прикрашати кімнату не один рік, сумнівів не виникає.

4.     Гаворція.

Потреби цієї рослини дуже мінімальні: вона не потребує особливого рівня освітлення чи способу поливу. Гаворція може обійтись без сонячного світла та води не один день, не займає багато місця й без проблем переживе тривалу відсутність господарів вдома. Ще однією з причин симпатії до неї є її оригінальний зовнішній вигляд.

5.     Плющ.

Ця рослина може прикрасити дім не лише зовні, а й стати чудовим доповненням внутрішнього інтер’єру. В кімнаті можна створити споєрідні джунглі, давши можливість плющу рости вздовж мотузки, протягнутої над вікнами, шафами й іншими предметами інтер’єру. Лаконічний вигляд рослини не нашкодить загальному вигляду кімнати, а, навпаки, додасть йому свіжості.

Пропозиція магазину «Bristol»

Для того, щоб всі кімнатні рослини комфортно розміщувались у кімнаті й нікому не заважали, слід подбати про надійне місце розташування для них. На нашому сайті ви можете купити меблі будь-якого розміру та стилю за доступними цінами, які можна буде використати для створення зеленого куточка вдома.

Повернутись
Зворотній зв'язок