Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Тумби під телевізор
  14.11.2021

Здавалося б, з появою комп’ютерів та інших високотехнологічних гаджетів потреба у телевізорах значно знизиться чи зникне взагалі. Та насправді телевізори й надалі залишаються важливим атрибутом сімейного дозвілля й посідають своє почесне місце у вітальнях чи не кожної родини.

На сьогоднішній день різноманіття телевізорів вражає. Кожна нова модель є більш «розумною» та ергономічною, аніж попередня. Сучасні телевізори потребують відповідного інтер’єру. Саме тому ми допоможемо вам розібратись з тим, якими бувають ТВ тумби й як підібрати вдалу для дизайну свого житла модель.

Види тумб під телевізор

Визначившись з тим, якого розміру у вас буде телевізор та де саме він буде розміщуватись, можна приступати до підбору тумби. Меблі такого типу бувають різних видів, а саме:

1. Тумба-стійка. Її конструкція передбачає розміщення техніки не на горизонтальній поверхні, а її кріплення на спеціальному кронштейні, висоту якого за потреби можна регулювати. Така тумба передбачає наявність окремої секції для проводів аби не псувати зовнішній вигляд інтер’єру приміщення.

2. Класична тумба. Окрім того, щоб слугувати «підставкою» під телевізор, основна частина меблів може містити полички для зберігання книг, дисків, додаткової апаратури й інших дрібниць. Такі варіанти дуже ергономічні та компактні, тож їх найчастіше обирають для інтер’єрів невеликих віталень.

3. Тумба-комод. Цей виріб значно функціональніший, оскільки може використовуватись як місце для розташування телевізора та система зберігання одягу, книг та аксесуарів. Меблевий комплект такого типу не обмежує, забезпечує вдосталь місця для техніки різної діагоналі.

4. Підвісна тумба. Вона кріпиться до стіни, може доповнюватись кількома відкритими або закритими поличками різних розмірів. Такі меблі мають компактний вигляд, займають менше місця порівняно з тумбами, що розміщуються на підлозі.

5. Кутова тумба. Ідеальний вибір для маленьких кімнат. Такі тумби також часто розміщують у спальних кімнатах, в куті напроти ліжка. Моделі кутових тумб також різняться за розміром, дизайном, кількістю та величиною внутрішніх полиць тощо.

Матеріал, з якого виготовляють ТВ тумби

Від того, з чого були виготовлені меблі, залежить не лише їхній зовнішній вигляд, а й довговічність експлуатації та безпека користувачів.

Найвищими характеристиками володіють дерев’яні тумби. Вони максимально міцні, практичні та мають естетичний вигляд. В загальному такі меблі не потребують особливого догляду, однак від вологи їх слід захищати. Дерев’яні меблі можуть оздоблюватись різбленням або ж просто лакуватись, тим самим зберігаючи унікальний візерунок породи, з якого вони були створені.

Тумби з ДСП користуються великою популярністю завдяки своїй вартості. Попри низьку ціну, такі меблі мають привабливий вигляд і за правильних умов експлуатації можуть прослужити своїм господарям не один рік. Перед покупкою рекомендується переконатись, що матеріал, обраний для створення вашої майбутньої покупки, не має підвищеного вмісту шкідливих речовин. Найкраще для житлової квартири підійдуть тумби класа Е1 та Е0.

Ще одним фаворитом вважаються тумби з МДФ – матеріалу, в основі якого щільно спресована й склеєна за допомогою природніх компонентів стружка дерева. Такі тумби належать до бюджетної категорії й доступні практично всім, можуть витримувати високі навантаження, не знижуючи при цьому своєї міцності.

Де купити меблі в Україні?

Окрім перерахованих вище моделей ТВ тумб, існують також меблі з металу, скла, пластику, дизайнерські вироби тощо. Маючи такий широкий вибір, визначитись з варіантом для себе може бути дуже складно. Пропонуємо вам завітати до каталогів магазину меблів Bristol. На нашому сайті представлено товари від кращих вітчизняних виробників, тож у їхній якості та надійності вам не доведеться пошкодувати ні на мить. Зі свого боку ми готові надати вам кваліфікований сервіс, опцію оплатити покупку у зручний для себе спосіб, а також швидку доставку замовлення у будь-який куточок країни.     

Повернутись
Зворотній зв'язок