Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Тренди 2021 в дизайні інтер`єрів
  24.12.2020

Початок нового календарного року спонукає людей внести нові корективи у своє власне життя, будувати грандіозні плани, одним з пунктів яких може бути ремонт вдома. Оновити свій інтер`єр стильно та правильно вам допоможе ця стаття. В ній ми зібрати актуальну інформацію про тенденції дизайну прийдешнього 2021 року та корисні поради.

Які інтер`єри будуть в моді?

У розробках провідних світових дизайнерів спостерігаються спільні риси, а саме:

  1. Повернення до простоти та сільських мотивів.

Все більше людей надають перевагу мінімалізму та натуральним матеріалам, предметам з історією та речам, які в майбутньому можна буде переробити й використати повторно. Це свідчить про підвищення рівня свідомості людей, їхньої серйозної готовності обмежити себе у розкоші на користь природи.

Велике значення в дизайнах 2021 року будуть відігравати рослини. Йдеться не лише про вазони у якості зеленого декору, а й про цілі домашні теплиці, композиції з ротангу або бамбуку тощо. Наближення до природи у такий спосіб дозволить людині знайти гармонію з собою й визначити власний рівень комфорту.

  1. Більше простору та більше світла.

Практично всі інтер`єри сучасних квартир роблять з виходом на балкон. Якщо ж це приватний будинок, то наявність хоча б невеликого саду або квітника є просто необхідним елементом. Можливість вийти на терасу, зустріти там світанок чи захід сонця у колі близьких або на одинці, - це велика цінність, особливо у межах міста.

Зважаючи на це, значні зусилля дизайнерів були спрямовані на удосконалення вуличних меблів. Сучасні її варіанти можуть стати вдалим доповненням як вітальні, так і внутрішнього дворика. А все завдяки продуманій композиції, високому рівню комфорту, практичним матеріалам та красивому текстилю.

  1. Продумані дрібниці.

Оскільки людина ХХІ століття в своєму розпорядженні має чимало різноманітних гаджетів, дуже важливо, аби вдома було достатньо відповідних місць для їхнього зберігання та експлуатації. Такі, здавалося б, дрібні нюанси, як безпровідні зарядки для мобільних телефонів, вбудовані світильники, здатні автоматично регулювати рівень освітлення, функціональні меблі-трансформери зможуть в рази покращити буденність й підвищити рівень комфорту життя. Поєднання технологічності та ергономічності виступить важливим трендом у мистецтві інтер`єрів прийдешнього року.

Де купити меблі для сучасного житла

Чи не найкращим місцем для оновлення домашнього інтер`єру може стати онлайн-магазин Bristol. Тут ви знайдете все необхідне для обстановки вітальні, спальні, дитячої кімнати, кухні, бібліотеки чи будь-якого іншого куточка будинку. Вашій увазі представлено широкий асортимент продукції від вітчизняних торгових марок, якість та надійність яких перевірена часом. Шопінг на сайті Bristol неодмінно принесе вам задоволення, адже обрати товар, оформити замовлення, оплатити його й домовитись про доставку – це справа лише кількох хвилин. За детальною інформацією звертайтесь до наших консультантів. Всі необхідні контакти вказані на сайті.

Повернутись
Зворотній зв'язок