Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Топ 5 ортопедичних матраців у інтернет магазині меблів Bristol у 2021 році
  10.09.2021

Матрац Epsilon (Sleep & Fly Organic)

Особливість даної позиції полягає у тому, що завдяки сучасним пружинним блокам навантаження розподіляється по всій поверхні матраца, тим самим додатково не навантажуючи хребет. Використання високих технологій та натуральних матеріалів робить цей матрац вартим вашої уваги й готовим забезпечити вам максимально комфортні умови для відпочинку вночі.

Матрац Essen (Gute nacht)

Матрац, що підходить для користувачів різного віку. Наявність ефекту «зима/літо» дозволяє обрати відповідний для власних потреб рівень жорсткості спальної поверхні. Сучасні пружинні блоки в основі конструкції підвищують ортопедичні властивості виробу, а чохол з мікрофібри Soft Touch захищає матрац від забруднень та пошкоджень, тим самим подовжуючи термін його експлуатації.

Матрац Daily 2в1 "Жакард" (Sleep & Fly)

Ця позиція – приклад чудового співвідношення вартості та якості. Матрац з високими ортопедичними властивостями представлений за доступною ціною. Як внутрішнє наповнення конструкції, так і чохол виробу здобув схвальні оцінки від професіоналів.

Матрац Bavaria (Gute nacht)

Матрац середнього рівня жорсткості, один бік якого має бавовняне, а другий – шерстяне покриття. В основі конструкції – п’ятизональний пружинний блок, що забезпечує рівномірний розподіл навантаження, зручність та надійність.

Матрац Omega (Sleep & Fly Organic)

Одна з його особливостей – це чохол, виготовлений з натуральних волокон Bio Cotton. Він призначений для забезпечення оптимального мікроклімату для сну й комфортних відчуттів при контакті зі шкірою. А пружини типу IQ Spring подбають про те, аби, лежачи на матраці, ви могли максимально розслабитись й забути про можливий біль у спині.

Для покупки матраців у магазині Bristol ви можете скористатись онлайн-формою на сайті або зателефонувати консультантам.

Повернутись
Зворотній зв'язок