Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Топ 5 ліжок у інтернет магазині меблів Bristol у 2021 році
  06.09.2021

Ліжко «Скай» 

У перекладі з англійської слово «скай» (sky) означає «небо». З цим ліжком ви зможете відчути як було б, якби замість матрацу ви лежали на м'яких хмаринках. Міцний каркас забезпечить надійний та безпечний сон, а широкий асортимент моделей дозволить підібрати варіант ліжка відповідно до інтер'єру спальні.

Ліжко «Сіті»

Ще один товар від бренду «Шик Галичина». Поєднання мінімалістичних та модернових рис у конструкції ліжка робить його чудовим доповненням практично будь-якого інтер'єру. Користувачі цього спального місця будуть приємно здивовані його зручністю.

Ліжко «Емоушн»

Якщо ви шукаєте не лише красиві на вигляд, а й функціональні меблі для спальні – це ліжко точно вам підійде! Спеціальний підйомний механізм дозволяє використовувати нішу під матрацом як простір для зберігання спальної білизни, одягу чи інших речей.

Ліжко «Луна»

Ця позиція – приклад відповідального ставлення виробника й уваги до найменших деталей. Каркас ліжка забезпечує достатньо площі для матрацу, на якому можуть повноцінно розміститись дві дорослі людини, а продумана конструкція – довговічність та надійність його експлуатації.

Ліжко «Місті»

Двоспальне ліжко, здатне витримати навантаження на одне спальне місце у 120 кг. Мінімалістичний вигляд, прості й лаконічні форми й приємна палітра кольорів – приємні бонуси до функціональної конструкції.

На сайті нашого онлайн-магазину Bristol перед покупкою ви можете ознайомитись з детальним описом кожної позиції, чесними відгуками від інших користувачів, а також знайти контакти менеджерів, за якими можна буде отримати кваліфіковану консультацію.

Повернутись
Зворотній зв'язок