Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Топ 10 шаф у інтернет магазині меблів Bristol у 2021 році
  30.09.2021

Шафа «Маркус» (БРВ Україна)

Ці меблі мають вдосталь місця для зберігання верхнього одягу на вішаках, а також взуття та інших речей у складеному вигляді.

Шафа «Кентукі» (БРВ Україна)

Перше, на що гості вашої вітальні чи спальні звернуть свою увагу – це ця шафа. Вишуканий вигляд не залишить байдужим нікого. Крім естетичної функції, ці меблі добре виконують своє основне призначення, бо максимально зручні у використанні, компактні та місткі.

Шафа «Коен» (БРВ Україна)

Чи не найкраще доповнення інтер’єрів у екологічному стилі, стилі мінімалізм чи модерн.

Шафа «Марсель» (Гербор)

Тільки погляньте на ці вишукані форми, витончені лінії та надзвичайно приємний відтінок! Хто не захотів би стати власником такої шафи?

Шафа «Салерно» (Гербор)

Ідеально підходить для невеликих за площею приміщень або кімнат з високими стелями. Особливість конструкції цих меблів дозволить розміщувати у ній на вішаках довгі пальто, шуби й інший верхній одяг без боязні, що речі помнуться.

Шафа-купе «Асті» (Міромарк)

Меблі такого типу стали популярними по всьому світу завдяки своїй продуманості та стильному вигляду. Двері, що рухаються вбік за допомогою спеціального механізму, дозволять зекономити місце у кімнаті, тим самим не зменшуючи місця всередині шафи.

Шафа «Луїза» (Міромарк)

Глянцеві поверхні дверей та дзеркала майже у повний зріст – це поєднання, про яке мріє чимало людей. Меблева фабрика «Міромарк» втілила в життя побажання своїх клієнтів у вигляді цієї шафи та низки інших меблів з лінійки гарнітуру для спальні та вітальні.

Шафа-купе «Луна» (Міромарк)

Ще один претендент на звання найпопулярнішої шафи серед українських покупців. Ця позиція змогла підкорити серця багатьох завдяки своєму зовнішньому вигляду, великій місткості, а також високій якості матеріалів та кріплень.

Шафа «Порто» (БРВ Україна)

Корпус меблів поєднує у собі відразу два кольори ДСП: джанні та відтінок сосни ларіко. Це дає можливість зробити дану шафу доповненням інтер’єру як у класичному, так і у сучасному стилях.

Шафа «Коен» (Гербор)

Цій позиції надають перевагу любителі лаконічних простих форм та класичної палітри кольорів. Дві широкі та місткі шухляди внизу конструції призначені для зберігання постільної білизни або взуття, а відділення, захищене дверцятами, - для масивного чи довгого верхнього одягу.

 

Ласкаво просимо до магазину меблів Bristol! Тут ви зможете відкрити для себе цілий світ високоякісних товарів від українських виробників.

Повернутись
Зворотній зв'язок