Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Типи підлогового покриття
  28.02.2021

Зайвим буде поснювати, що від покриття підлоги значним чином залежить не лише естетичність інтер`єру, а й рівень комфорту користування ним. Сучасний ринок відкриває перед охочими створити дизайн мрії широкий вибір різноманітного підлогового покриття. Ми вирішили допомогти вам, розповівши про часто використовувані варіанти, а також їхні переваги й недоліки.

  1. Массив з дерева.

Цей тип підлогового покриття вважається одним з найбільш надійних. Для його виготовлення  використовують переважно дубову породу. Окрім високого рівня міцності, така підлога має надзвичайно привабливий вигляд. До мінусів дерев`яного масива відносять високу вартість матеріалів, а також потребу у особливих умовах догляду.

  1. Інженерна дошка.

Таке покриття являє собою багатошарову конструкцію. Її верхній шар — це порода дерева, товщиною 2-5 мм, у поєднанні з кількома фанерними листами. Така підлога буде стійкою до механічних пошкоджень та вологи. Недоліком вважається те, що попри довговічність, інженерну дошку з часом все ж доведеться реставрувати. А це, в свою чергу, потребує немалих зусиль та спеціальних професійних навичок.

  1. Паркетна дошка.

Цьому варіанту надають перевагу через доступну ціну й лаконічний вигляд. Однак, паркетна дошка має й мінуси, а саме:

- саме покриття є дуже тонким;

- псується від вологи;

- псується від пошкоджень гострими предметами;

- не піддається повноцінній реставрації;

- містить у своєму складі хімічні речовини, які за несприятливих для правильного використання умов можуть бути небезпечними.

  1. Ламінат.

Чи не найбільш улюблений для більшості тип підлогового покриття. Ламінат — це спресована плита МДФ, покрита додатковим шаром захисної плівки. Його різноманіття варіюється за критерієм рівня якості, зовнішнього вигляду та ціни. Ламінат буває різних класів й в залежності від класу бути більш стійким до вологи або до зношування.

 

Наша пропозиція

Яке покриття обирати — питання суто індивідуальне й пов`язане з особливостями приміщення та вподобаннями користувачів. Якщо вам не вдається прийняти рішення самостійно, то не нехтуйте можливістю звернутись за консультацією до спеціалістів. Стосується це не лише підбору підлогового покриття, а й рішення купити меблі. Радимо уважно підходити до придбання нових предметів інтер`єру, оскільки від цього залежатиме рівень комфорту та затишку в домі. Зі свого боку ми, команда магазину меблів “Bristol”, готові запропонувати вам продукцію високої якості, приємні ціни, зручні умови оплати й доставки, а також якісне сервісне обслуговування.

Повернутись
Зворотній зв'язок