Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Тахта як синонім комфорту та стилю
  18.06.2020

Мрія кожного господаря – оточити себе та своїх близьких зручними та привабливими на вигляд м`якими меблями. Окрім звичних для всіх диванів, крісел та пуфів існує безліч інших вартих уваги предметів інтер`єру. В цій статті ми хотіли б розповісти більше про тахту, її основні переваги та причини популярності. Й хто знає, можливо, після цього ви переосмислите свій погляд на питання комфорту й захочете оновити дизайн власної вітальні. Все необхідне для цього знайдеться в каталогах нашого онлайн-магазину меблів Bristol.

Історія виникнення тахти

Ці меблі були винайдені й використовувались спочатку лише на території країн Азії. Першопочатково тахта була жорсткою, без спинки, не мала механізму складання й розташовувалась на невисоких ніжках. З часом її конструкція розвивалась й удосконалювалась відповідно до потреб покупців.

Відтак класичний варіант тахти представляє собою максимально простий, функціональний та компактний елемент інтер`єру, що цілком може замінити повноцінне спальне місце у вигляді дивану чи ліжка.

Критерії вибору тахти

Здавалося б, обрати тахту нескладно. Однак, насправді покупка цих меблів потребує від майбутнього користувача далекоглядності та уважності до деталей. Тільки так обрана річ зможе задовольнити всі бажані характеристики й служити на славу впродовж довгого часу.

Що саме слід врахувати при виборі тахти?  

  1. Розмір меблів .

Перш, ніж радіти обновці, добре поміркуйте над тим, де саме буде розміщуватись ваша тахта. Визначте конкретне місце в кімнаті, зробіть необхідні заміри.

Також врахуйте можливе призначення нових меблів: чи вам потрібно облаштувати спальне місце для дорослої людини чи для дитини. Відповідно до цього можна буде точно визначитись з розміром тахти. Ідеальний варіант – це показник зросту майбутнього власника плюс 10-15 см. Цієї довжини буде достатньо для комфортного сну чи просто відпочинку у позі напівлежачи чи лежачи з закинутими за голову руками, зігнутими в ліктях.

  1. Функціональність.

Класична тахта в складеному вигляді може забезпечити сидячі місця для кількох осіб. Існують також моделі меблів-трансформерів, оснащених спеціальним розкладним механізмом. Такі тахти більш компактні, можуть містити глибоке внутрішнє відділення – сховище для постелі, одягу чи інших речей, а також мати оригінальний вигляд, що неодмінно додасть особливості загальному дизайну кімнати.

  1. Тип оббивки й наповнювача.

На сьогоднішній день асортимент матеріалів, що використовують для наповнення й оббивки меблів, вражає своїм різноманіттям. Жаккард, велюр чи екошкіра – топ-3 зі списку тканин, які найчастіше використовують для створення зовнішнього чохолу м`яких меблів. А що стосується наповнювача, то значну перевагу надають безпружинним варіантам. Однак не меншою популярністю користуються тахти, в основі яких пружинні блоки.

Де купити тахту в Україні?

Пропонуємо вашій увазі асортимент нашого онлайн-магазину меблів Брістоль. Зручний інтерфейс сайту дозволить вам всього за кілька кліків відсортувати каталог відповідно до бажаних характеристик та оформити замовлення за пару хвилин, оплатити в зручний для себе спосіб та замовити доставку прямо під двері будинку! За детальною інформацією звертайтесь за вказаними на сайті номерами гарячої лінії. Наші консультанти завжди радо допоможуть вам порадою й у вирішенні будь-яких труднощів!

Повернутись
Зворотній зв'язок