Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Стінка в дитячій кімнаті
  30.05.2020

Стінка – вид гарнітури, що виникла майже півстоліття тому. Та якщо спочатку меблі такого типу були дефіцитними і дозволити поповнити ними свій інтер’єр міг далеко не кожен, то на сьогоднішній день завдяки продуктивній роботі дизайнерських студій існує велике різноманіття стінок, місце яким може знайтись і у вітальні, і у спальні, і у дитячій кімнаті.

Що врахувати при виборі стінки для дитячої кімнати?

Обираючи стінку, варто пам`ятати про те, що ці меблі не повинні обтяжувати загальний інтер’єр, а бути якомога більш функціональними та вміщувати у собі всі необхідні речі. Поширеним варіантом є система модульної стінки, складові частини якої можна підлаштувати відповідно до власних потреб та вподобань. Для дитячої кімнати це особливо зручно, адже дітлахи ростуть надзвичайно швидко і з часом доводиться замість шухляд з іграшками виділяти місце у шафі для шкільної та спортивної форми, а на полицях – для підручників та робочих зошитів.

Важливим критерієм вибору дитячих меблів є якість матеріалів, що використовувались для їхнього виготовлення. Краще всього надавати перевагу натуральній деревині, яка не лише дозволить користуватись стінкою впродовж багатьох років, а й додасть дизайну приміщення особливого вигляду. Однак меблі з натурального дерева вирізняються не лише високою якістю, а й високою ціною, через що дозволити собі такі речі може далеко не кожен.

Якщо ж сімейний бюджет дозволяє придбати лише фурнітуру з ДСП чи МДФ, уважно ознайомтесь з рівнем смол, який може міститись у матеріалі обраного вами виробу й дотримуйтесь правил експлуатації меблів такого типу (не ставте їх в зонах, де на них можуть падати прямі сонячні промені, поряд з батареями чи обігрівачами тощо). За умов неправильного користування ці матеріали можуть виділяти шкідливі для людського здоров`я елементи, що неприпустимо, якщо мова йде про дитину, її безпеку й речі, якими вона буде користуватись.  

Оскільки дизайн дитячих кімнат часто включає у себе елементи світлих кольорів, то і стінки слід обирати у такій палітрі. Ці меблі повинні також відповідати і загальному дизайну кімнати. Кантрі, класика, мінімалізм, модерн або ретро – найбільш поширені стилі, обрані для виготовлення стінок в дитячу кімнату.

Що ми можемо запропонувати?

На нашому сайті Ви зможете знайти продукцію від таких провідних вітчизняних виробників меблів як:

  • БРВ Україні;
  • ВМВ Холдинг;
  • Гербор;
  • Сокме.

Майстри цих авторитетних брендів докладають великих зусиль для створення якісних та надійних меблів, що слугували б Вам довго та з користю. Переконатись у перевагах їхньої продукції тепер можете і Ви, здійснивши покупку на нашому сайті в онлайн-режимі.

У каталогах магазину меблів Брістоль представлено широкий асортимент стінок в дитячу кімнату, купити які може кожен клієнт без особливих труднощів. Ми пропонуємо різні варіанти оплати та доставки товару, тож процес покупки займе мінімум Вашого часу та зусиль.

Повернутись
Зворотній зв'язок