Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Що буде популярним у 2022 році
  20.12.2021

При облаштуванні інтер’єру квартири чи офісу хочеться подбати про те, щоб він був не лише комфортним у використанні, а й мав стильний вигляд. В цій статті ми розповімо вам про те, популярність яких трендів можна очікувати у 2022 році та про те, як реалізувати актуальні дизайнерські задумки.

1.     Мінімалізм – завжди безпрограшний варіант.

Можна справедливо сказати, що у мистецтві створення інтер’єрів є тенденції, любов до яких не зникне ніколи. Яскравим прикладом цього є мінімалізм. За прогнозами спеціалістів, стиль інтер’єру minimal триматиметься передових позицій впродовж ще кількох років, однак саме у 2022 році його найчастіше обиратимуть для оздоблення житлових та офісних приміщень. Йдеться не лише про створення загального образу інтер’єру, а й про використання мінімалістичного декору, меблів, виконаних у цьому стилі, способу обстановки кімнати тощо.

Для ролі базових кольорів оформлення перевага буде надаватись сірому, білому та бежевому. Урізноманітнювати цю «компанію» можна за допомогою природних відтніків коричневого та зеленого. Найпростіший спосіб осучаснити інтер’єр – це використати для його оздоблення відтінки одного кольору й гармонійно розподіляти акценти від світлого до темного.

Для обстановки мінімалістичних інтер’єрів слід обирати функціональні меблі лаконічної форми. У сучасних дизайнах точно не знайдеться місця для громіздких шаф з безліччю поличок та шухляд. А от меблі-трансформери й речі, які за потреби можна компактно скласти точно мають бути як вдома, так і в офісі. Рекомендуємо вам пам’ятати про золоте правило мінімалістичної обстановки: слід дотримуватись пропорції 20% до 80%, де 20% - це площа, яку займають меблі, а 80% - вільний простір.

2.     Поєднання геометничних елементів у інтер’єрі

Визначальною рисою стилів оформлення приміщень у 2022 році стане використання квадратних, прямокутних, трикутних та інших форм з різних матеріалів. Це рішення дозволить урізноманітнити не лише стиль мінімал, а інтер’єр практично будь-якого приміщення. За гармонійного поєднання форми, розміру та кольору можна створити простір, що викличе захват не лише своїм виглядом, а й функціональністю та зручністю.

3.     Подвійні елементи

В трендах прийдешнього року буде й правило використовувати декор у вигляді двох однакових елементів. Це можуть бути і вазони, і картини, і килими або інші деталі. Принцип повторення можна застосувати й при оформленні стін, використавши дублюючий візерунок.

4.     Більше натуральних матеріалів

Впродовж останніх років дизайнери все більше наголошують на тому, що використання природних матеріалів – це чи не найкращих спосіб наблизитись до натурального й зробити своє життя більш здоровим та приємним. Не виключенням стане й 2022 рік. В сучасних інтер’єрах нерідко зустрічатимуться предмети з натуральної деревини, бавовняний текстиль, багато живих квітів та природних відтінків.

Й наостанок ще одна порада від магазину «Bristol»: незалежно від того, будете ви слідувати майбутнім трендам чи ні, обирайте якісні меблі для свого дому чи кабінету. Для цього не потрібно далеко йти, адже зразки кращої продукції від вітчизняних виробників вже представлені у наших каталогах! Всього за пару хвилин ви можете ознайомитись з асортиментом на сайті й купити меблі, які могли б гармонійно доповнити ваш інтер’єр за доступними цінами.

Повернутись
Зворотній зв'язок