Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Рекомендації щодо вибору дивану для дому
  07.02.2022

Диван є ключовим елементом більшості інтер'єрів віталень. Ці меблі бувають різних форм та розмірів, тож кожен охочий може підібрати варіант, який відповідав би дизайну свого житла. Найбажанішими критеріями для користувачів є привабливий зовнішній вигляд дивану, його зручність та легкість у експлуатації. Та, окрім цього, є низка інших нюансів, які неодмінно слід враховувати при виборі нових меблів для дому. В цій статті ми вирішили детальніше про це вам розповісти.

Яким має бути диван, який буде використовуватись регулярно

Ці меблі можуть слугувати не лише для того, щоб забезпечити місце перед телевізором у вітальні, а й використовуватись для щоденного сну. У обох випадках диван повинен мати матрац достатнього розміру та рівня зручності аби відпочивати на ньому було комфортно.

За словами спеціалістів, найбільш стійким до регулярних навантажень є пружинні матраци. Якщо для їхнього виготовлення використовувались якісні матеріали, то строк експлуатації може досягати кількох десятків років, а сама поверхня буде рівною та гладкою й без проблем підлаштовуватись до особливостей конструкції.

Найкраще показали себе на ділі дивани типу «книжка», «конрад» та «дельфін». Принцип їхньої роботи та розкладний механізм прості та легкі у щоденній експлуатації.

Особливості дитячих диванів

Меблі, що розміщуються в дитячих кімнатах, зазнають численних пошкоджень й регулярно проходять тести на міцність та стійкість. Окрім надійної конструкції, дитячі дивани повинні мати практичне покриття – оббивку, що відштовхувала б воду й легко очищувалася б від різноманітних забруднень.

Перед покупкою нового дивана для дитячої кімнати слід переконатись у тому, що виріб не має гострих кутів та інших дефектів, здатних нашкодити своєму маленькому користувачу. Крім того, рекомендується самостійно переконатись у якості матеріалів, що використовувались для виготовлення меблів, перевіривши відповідність їхнього складу загально визнаним нормам чи звернувшись за підтвердженням у офіційне представництво бренду.

Характеристики дивану для кухні

Дехто надає перевагу м'яким меблям у кухонних інтер'єрах, зокрема диванам. Вони переважно компактні, з практичною міцною оббивкою, що не вбирає вологу та легко очищується. Є безліч варіантів кухонних диванів у різних стилях, однак найчастіше перевагу надають класичним диванам, диванам у стилі лофт або модерн. Конструкція меблів такого типу буває різною, все залежить від площі приміщення та його особливостей. Та чи не найбільш практичним для кухні вважається кутовий диван, адже його розміщення у куті кімнати дозволяє ергономічно використовувати площу кухні.

Де купити дивани в Україні за доступною ціною

Пропонуємо вашій увазі наповнені якісними товарами від виробників з різних країн каталоги магазину меблів Bristol. На нашому сайті кожен охочий зможе ознайомитись з асортиментом не лише диванів, а й крісел, стільців, столів, пуфів, ліжок, шаф, комодів та багато іншого. За детальною інформацією звертайтесь за телефонами гарячої лінії магазину, ми радо допоможемо вам з вибором.

Повернутись
Зворотній зв'язок