Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Про вибір письмового стола
  28.11.2019

На сьогоднішній день письмові столи, здавалося б, користуються набагато меншою популярністю порівняно з меблями для комп’ютерів. Саме моделі комп’ютерних столів частіше всього обираються для облаштування офісів, робочих кабінетів, навчальної зони у дитячій кімнаті тощо. Однак, в класичних дизайнах саме письмовий стіл являється ключовим елементом для створення комфортної робочої атмосфери. В цій статті розповімо про основні переваги меблів такого типу та основні критерії їхнього вибору.

Які плюси письмового стола?

Найбільш значна перевага таких меблів -  це широка стільниця. Незалежно від того, хто саме буде його користувачем (школяр, офісний працівник, науковець) на письмовому столі завжди знайдеться вдосталь місця для розташування необхідних паперів, книг чи документів. Деякі моделі можуть мати низку шухляд та поличок, що збільшує кількість місць для зберігання й дозволяє звільнити більше простору на робочій поверхні.

Існує багато цікавих моделей письмових столів для школярів. Діти ростуть дуже швидко, тож не дивним буде, якщо стіл для навчання, за яким було зручно на початку навчання, перестане пасувати за розміром вже через кілька років. Передбачливі дизайнери меблевої справи створили функціональні моделі столів з розкладними ніжками, завдяки яким можна регулювати висоту столу й без зайвих зусиль підлаштувати меблі відповідно до зросту користувача.

З яких матеріалів виготовляють письмові столи?

В цьому списку наведемо приклади матеріалів, які найчастіше використовуються для створення меблів такого типу:

1. ДСП. Цей матеріал вважається найбільш бюджетним, тож виготовлені з нього меблі продаються переважно за доступними для більшості користувачів цінами. Він не вирізняється високою міцністю, однак столи з ДСП – практичний варіант для щоденного користування. Широка палітра кольорів дозволяє підібрати відповідний варіант практично під будь-який інтер’єр. При виборі зверніть увагу на категорію ДСП. Обраний вами стіл має належати на класу Е1, зразки якого не містять шкідливих речовин й повністю відповідають сучасним технологічним вимогам.

2. Натуральна деревина. Цей матеріал – найбільш довговічний й одночасно найбільш вартісний. Столи з натуральної деревини мають по-особливому вишуканий вигляд, ідеально доповнюють класичні інтер’єри, а за наявності механічних пошкоджень піддаються реставрації.

3. Скло. Скляні столи переважно використовують у дизайнах у стилі сучасної класики. Також їх обирають для приміщень, де не вистачає світла, оскільки дзеркальна поверхня дозволяє додати легкості. З мінусів: цей матеріал дуже крихкий й потребує обережного ставлення під час експлуатації й транспортуванні.

Корисні поради

1. Для дитячих кімнат рекомендується обирати письмові столи з заокругленими краями. Такі моделі мають охайніший вигляд й зменшать імовірність травмування об гострі кути.

2. Для збереження здорової осанки й хорошого зору слід надавати перевагу прямим столам з рівною поверхнею.

3. Оптимальний показник висоти столу становить 80 см. Він може варіюватись в залежності від особливостей конструкції меблів.

4. Деталі (ручки, ніжки) повинні надійно кріпитись до основи столу й не мати дефектів. Механізми висування/засування шухляд повинні працювати без докладання додаткової сили.

Наша пропозиція

В магазині Брістоль, на сайті якого представлено широкий асортимент товарів від вітчизняних виробників, доступно купити меблі за приємними низькими цінами. Великий вибір, гарантована висока якість продукції, наявність різних способів оплати, швидка доставка замовлення, а також інформаційна підтримка у онлайн- та телефонному режимі – лише деякі з наших переваг. Переконайтесь у цьому самі, обравши письмовий стіл для свого домашнього робочого кабінету, офісу чи дитячої кімнати вже зараз!

Повернутись
Зворотній зв'язок