Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Приліжкові тумби в інтер`єрі
  14.01.2021

В будь-якому житловому приміщенні повинні бути деталі, що робитимуть його інтер`єр завершеним та більш затишним. Одним з таким елементів дизайну спальні є приліжкові тумби. Ці меблі являються не лише візуальною окрасою, а й функціональним предметом. Вони використовуються у якості підставки під світильник та інші дрібні предмети: настільний годинник, книгу, смартфон чи інші гаджети тощо. Зважаючи на це все, обирати приліжкову тумбу потрібно з урахуванням низки важливих критеріїв, про які ми розповімо детальніше в цій статті.

Якими бувають приліжкові тумби

Цей вид меблів на сьогоднішній день представлений у широкому асортименті. Загалом приліжкові тумби класифікують за:

- типом установки;

- формою;

- фурнітурою;

- та стилем оформлення.

Поряд зі спальним місцем тумби розміщують на підлозі або ж кріплять їх на стіну. У першому випадку можна підібрати тумбу відповідно до висоти ліжка. Або ж надати перевагу тумбам з функцією регулювання висоти ніжок. У випадку з підвісними приліжковими тумбами користувач відчує відразу декілька переваг: зможе зекономити простір спальні, а також урізноманітнити інтер`єр завдяки незвичному предмету.

Дизайнерські меблі для спальні бувають різних форм. Найбільш поширеним є класичний варіант — прямокутні тумби, оскільки вони можуть стати гармонійним доповненням практично будь-якого стилю оформлення приміщення. Кутові тумби переважно обирають власники невеликих за площею квартир, адже така конструкція меблів дозволить зекономити простір, зробивши його не менш функціональним. Тумби з круглою або овальною стільницею — це вибір любителів нестандартних рішень. Слід бути готовим до того, що такі меблі потребують більше місця. Також варто врахувати, що вони можуть влучно доповнити сучасний інтер`єр у стилі ф`южн чи мінімалізм, однак виглядатимуть недоречно у кантрі інтер`єрі.

Особливу увагу при підборі тумби рекомендують звертати на її дизайн. Класичні моделі меблів такого типу вирізняються простими формами, чіткими лініями, симетричністю й ергономічністю. У якості матеріалів для виготовлення частіше всього виступає натуральна деревина, ДСП або МДФ. Тумби у стилі модерн можуть мати глянцеву або скляну поверхню. Хай-тек меблі також можуть вирізнятись незвичним поєднанням матеріалів. Їм притаманна мінімальна кількість декору та пастельна палітра кольорів.

Де купити меблі в Україні?

Пропонуємо вашій увазі широкий асортимент високоякісних меблів від українських торгових марок. На нашому сайті кожен охочий може ознайомитись з детальним описом столів, стільців, ліжок, тумб й інших предметів інтер`єру й оформити замовлення всього за лічені хвилини. За потреби клієнти Bristol можуть отримати кваліфіковану консультацію від менеджерів магазину в телефонному режимі або онлайн.

Повернутись
Зворотній зв'язок