Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Правила вибору ліжка для дитини
  30.06.2020

Для будь-якої людини й особливо дитини сон є необхідним для «перезавантаження» організму після насиченого дня. Саме тому умови відпочинку, а саме меблі для сну, повинні максимально сприяти повноцінному відновленню.

Не секрет, що діти ростуть дуже швидко і потреба у підборі нового ліжка чи столу у перше десятиліття життя може виникати дуже часто. Тож як підібрати ліжко, яке не лише б задовольняло вимоги в плані якості та практичності, а й подобалось своєму маленькому власнику? Розповімо в цій статті.

Основні критерії вибору

Перш за все, варто пам’ятати, що вартість та зовнішній вигляд далеко не головне для дитячого ліжка. До уваги слід брати такі характеристики меблів, як:

  • Матеріал.

Від того, з чого саме були виготовлені меблі, залежить не тільки їхня довговічність, а й зручність її користувачів. Всі речі, що оточують дитину, повинні бути виготовлені з натуральних матеріалів. Здавна для створення дитячих ліжечок використовували деревину. Вона не втратила своєї популярності і у наш час. Вільха, береза, клен, сосна – ці види дерева найчастіше стають основою спального місця для малюка.

  • Конструкція.

Останнім часом велику перевагу надають ліжкам-трансформерам, оскільки завдяки таким меблям можливо зручно організувати простір у приміщенні. Поширеним варіантом є і двоярусні ліжка. Серед їхніх переваг – велике різноманіття конструкцій, можливість поєднати разом зі спальним місцем письмовий стіл або спортивну стінку, стильний вигляд та компактність. Варто зауважити, що такі меблі підходять лише діткам від 3 років.

  • Надійність.

Стійкість ліжка та міцність його кріплень є тим, на що неодмінно слід звертати свою увагу, оскільки це впливає на безпеку малюка. Якщо ліжко замість ніжок має коліщатка – переконайтесь, що вони оснащені спеціальними фіксаторами.

 

Які меблі купити у магазині Брістоль?

На нашому сайті представлений широкий асортимент різноманітних товарів. Якщо ви шукаєте надійне спальне ліжко для своєї дитини, то ми знаємо що саме вам запропонувати! Співпрацюючи виключно з надійними українськими меблевими фабриками, ми формуємо свій каталог товарів лише з тих меблів, які заслуговують на право стати доповненням інтер’єру вашого будинку.

Повернутись
Зворотній зв'язок