Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Помилки при облаштуванні кімнати для дитини
  16.08.2021

Будучи захопленим ідеєю забезпечити своє чадо лише найкращим, молоді батьки часто припускаються помилок. В цій статті ми розповімо про найпоширеніші недоліки в дитячих інтер’єрах й про те, як облаштувати особистий куточок вашого сина чи доньки з максимальною зручністю та затишком.

Недостатньо вільного місця в приміщенні

З перших років свого життя малюк потребуватиме великої кількості предметів для знайомства з навколишнім світом та адаптації до нього. До вибору дитячих меблів та аксесуарів слід підходити передбачливо й подбати про те, щоб в призначеній для малюка кімнаті було вдосталь місця не лише для сну та навчання, а й для відпочинку.   

Дуже часто можливості кімнати переоцінюють, через що приміщення стає переповненим меблями та декором. Дизайнери інтер’єрів рекомендують взяти за основу принцип мінімалізму й обирати тільки компактні та функціональні речі. В ідеалі кімната дитини повинна мати окремі зони для сну, навчання, заняття творчістю та спортом.

Меблі, що не відповідають віку

Від появи на світ й до перших кроків, а згодом й до шкільних буднів проходить, здавалося б, чимало часу. Та насправді ріст та розвиток дитини – це дуже стрімкий процес, що може потребувати від батьків регулярних витрат на новий одяг, меблі й інші речі.

На відміну від куртки чи штанів, які можна придбати «на виріст», ситуація з меблями є дещо іншою. До прикладу, якщо письмовий стіл, за яким ваш син або донька буде проводити вечори при виконанні домашнього завдання, буде завеликим – це може негативно вплинути на формування постави дитини. Якщо у шафі, що за планом повинна прослугувати молодшим членам вашої родини не один рік, полиці будуть розміщені занадто високо, то дитина може травмуватись при спробах дістати речі з не дуже доступної для себе висоти.

Як висновок, слід підбирати меблі, які відповідали б віку та вмінням їхнього користувача. Також важливо подбати про наявність захисних елементів («заглушок») на меблях у кімнаті малюків.

Палітра кольорів інтер’єру

Тут може бути два варіанти:

  1. Дизайн кімнати занадто одноманітний та нудний.
  2. Дизайн перенасичений яскравими кольорами та декором.

Облаштовуючи кімнату для дитини, слід розуміти, що її зовнішній вигляд повинен викликати у малюка лише приємні враження та не перевтомлювати його. Інтер’єр кімнати дошкільняти або підлітка можна зробити тематичним, враховуючи особисті побажання та вподобання майбутнього мешканця.

Де купити меблі для дитячої кімнати в Україні?

З-поміж великої кількості магазинів меблів буває непросто знайти те, що підходить саме вам за ціною та виглядом. Рекомендуємо вам завітати в каталоги Bristol, адже тут є шанс підібрати моделі, співвідношення ціни й якості яких зможе приємно вас здивувати.

Великий асортимент письмових та комп’ютерних столів, стільців, ліжок, крісел, шаф, комодів, а також матраців, футонів та топперів від кращих вітчизняних брендів – все це на багато іншого вже чекає на вас у нашому магазині!

Повернутись
Зворотній зв'язок