Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Підбір стільців до кухонного столу
  15.02.2021

За допомогою стільців можна перевтілити практично будь-який дизайн. В інтер`єрах кухні стільці виконують особливу роль, адже вони забезпечують комфортні умови для прийому їжі та доповнюють загальну естетику приміщення. Ми вирішили надати кілька підказок для гармонійного облаштування обідньої зони й розповісти більше про правила підбору кухонних стільців.

Критерії вибору стільців для кухні

Основні вимоги до цих меблів — це бути комфортними й відповідати розміру кухонного столу. Незалежно від стилістики кухні, слід пам`ятати про те, що кожен з користувачів (гість або мешканець дому) не повинен порушувати зону комфорту свого сусіда.

Підбирати кухонний стілець потрібно відповідно до того, як часто буде використовуватись обідня зона. Якщо ви рідко приймаєте гостей й їсте переважно у невеликому сімейному колі, то великої потреби у вишуканих на вигляд меблях не буде. Якщо кухонний стіл виконуватиме роль і робочого місця, то варто підібрати такий стілець, сидіння впродовж тривалого часу на якому не приносило б дискомфорту.

Врахувати слід і розмір меблів. Якщо кухонний стіл овальної чи круглої форми, то простір під ним може бути дещо обмежений. Це означає, що слід підібрати стільці такого розміру, щоб за потреби їх всі можна було б без труднощів засунути під стільницю. Вдале розміщення стільців з підлокітниками може потребувати більше простору. Тому у невеликих за площею кухнях вони можуть бути не дуже доречними.

Спеціалісти рекомендують бути обачними з експериментами в кухонних інтер`єрах. Поєднання меблів, виготовлених з різних матеріалів, - цікава ідея, однак у випадку сильного контрасту кухня не буде виглядати по-домашньому затишною. Краще всього знайти спільний елемент між кухонним столом, стільцями та рештою елементів оздоблення й взяти його за основу всього дизайну.

Догляд за кухонними меблями

При виборі стільців для обідньої зони слід бути передбачливим й надавати перевагу матеріалам, що не потребують надмірно ретельного догляду. Якщо серед жителів дому є діти, варто “одягнути” кухонні крісла в чохли, які за потреби можна зняти й випрати. Найменш вибагливими у плані догляду є меблі з пластику. Однак, такі моделі вважаються й найменш практичними та довговічними. Особливих умов експлуатації не потребують й меблі, виготовлені з натуральної деревини, проте вартість таких стільців може перевищувати очікувані фінансові витрати.

Як купити меблі у Bristol
Якщо Ви плануєте придбати нові речі для інтер`єру не тільки кухні, а й спальні, дитячої кімнати, вітальні чи навіть офісу — ласкаво просимо до каталогів нашого онлайн-магазину. Тут Ви зможете знайти все необхідне за доступними цінами. Ми пропонуємо товари від вітчизняних виробників Гербор, БРВ Україна, Міромарк, Дрімка, Сокме, Арбор Древ та низки інших. Якщо виникнуть питання — сміливо звертайтесь до консультантів. В режимі онлайн чи по телефону ми готові надати Вам вичерпну інформацію про товари та бренди, а також допомогти корисною порадою.

Повернутись
Зворотній зв'язок