Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Оригінальний журнальний столик
  15.09.2020

Створення меблів являється доволі складним творчим процесом. Він потребує від майстра не лише необхідних навичок й розуміння того, як вдасться втілити задумку в життя, а й розвиненої фантазії, що могла б дозволити розуму вивільнити згенеровані ідеї у конкретні образи, доступні для реалізації. В цій статті ми хотіли б розповісти про модель оригінального журнального столика, концепція якого з’явилась спонтанно, однак сприяла створенню меблів, які хотів би мати у себе чи не кожен поціновувач стилю й якості.

Як виникла ідея створити такий стіл?

Відомий дизайнер Craig Monroe – творець так званого стола-банана. За словами творця, ідея створення цих меблів з’явилась у нього після прийому їжі, коли він побачив перед собою шкірку від тропічного фрукта. Остаточний варіант конструкції столу був сформований згодом, однак момент появи цієї задумки Craig згадує з особливим трепетом.

Як розроблялась задумка?

Для втілення ідеї столу в життя дизайнер використовував спеціальні програми, макети розроблялись в 3D. Перший зразок стола-банана був дещо неохайним, занадто громіздким та великим за габаритами. Однак після проведення кількох удосконалень вдалось отримати бажаний результат.

В чому особливість цих меблів?

Пропорції, яких намагався дотриматись творець в остаточному варіанті столу, ідентичні до пропорцій банана в розрізі. У цих меблях, як у справжнього фрукта, можна помітити як крупні вигини й асиметричність силуету, так і гострі краї.

Які матеріали використовувались для створення столу?

Стіл-банан виготовлений з перуанського горіха. Для створення верхньої частини столу використовувався тонший матеріал, для внутрішньої частини обиралась світла порода. Поверх дерев'яних елементів на стільниці розміщено скло жовтуватого відтінку.

Де використовується стіл-банан?

Меблі у вигляді фрукта не можуть не привертати своєї уваги. Простота й одночасно оригінальність та увага до найменших деталей зробила цю задумку справжнім витвором концептуального мистецтва. Такі столи-банани були виготовлені в кількох екземплярах й стали окрасою інтер'єрів у стилі лофт та мінімалізм.

В чому полягає наша пропозиція?

Якщо ви прагнете «йти в ногу з часом» й оточувати себе стильними й якісними речами – ми точно знаємо, чим вас зацікавити! В онлайн-каталогах магазину меблів Bristol представлена продукція, виробниками якої є відомі українські бренди, що впродовж багатьох років займають топові позиції серед вітчизняних меблевих торгових марок.

Співпрацюючи з нами ви:

  • Зможете ознайомитись з сучасними моделями меблів онлайн;
  • Отримати кваліфіковану консультацію онлайн чи по телефону;
  • Придбати якісні меблі за доступними цінами;
  • Обрати для оплати найбільш зручний для себе спосіб;
  • Замовити доставку прямо до дверей дому й отримати замовлення у мінімальні терміни.
  • Зрозуміти всі переваги онлайн-шопінгу.

Бажаємо приємних покупок в магазині Bristol й впевнені, що рішення купити меблі саме у нас принесе вам тільки позитивні враження!  

Повернутись
Зворотній зв'язок