Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Оригінальні системи зберігання
  16.04.2021

Мати окрему гардеробну кімнату – це мрія багатьох. Однак, реалії не завжди дозволяють облаштувати окреме приміщення для зберігання всіх необхідних речей. Зважаючи на це, дизайнери інтер’єрів вигадали низку варіантів компактних та ергономічних систем зберігання. Про них ми розповімо детальніше в цій статті.

З кухні в шафу

Підставка для рулону паперових рушників, яку господині найчастіше використовують на кухні, стане в нагоді й при облаштуванні гардеробу. Цей предмет можна використати як систему зберігання дрібних аксесуарів: ременів, браслетів, бус, резинок для волосся і т.п.. Підставка не займе багато місця в шафі, на приліжковій тумбі чи туалетному столику й дозволить трохи упорядкувати простір.

Секрет гармонії

Дуже часто проблема виникає з торбинками, сумками та клатчами. Щоб всі ці аксесуари не лежали у шафі купою, можна використати гачки, подібні до тих, що використовують у ванній кімнаті. Їх можна прикріпити до дверцят шафи чи в гардеробній зоні так, аби вони не заважали при користуванні меблями. Гачки можна розмістити на різній висоті, що дозволить підлаштувати таку систему зберігання відповідно до свого зросту та дизайну кімнати.

Компактність = порядок

Якщо одягу дуже багато й не вистачає ні місця, ні вішаків для розміщення всіх суконь, сорочок чи костюмів, то варто придбати S-подібні гачки. У поєднанні з ланцюжками різної довжини вони створять можливість розмістити відразу декілька речей в ряд, тим самим зекономивши місце та упорядкувавши гардеробний відсік.

З кухні в шафу 2.0

Допомогти з боротьбою з хаосом в шафі може й рейлінг. Прикріпивши його до дверей шафи чи будь-якої іншої вертикальної поверхні, ви створите чудову систему зберігання своїх прикрас. Так вони не заплутаються, а ви, в свою чергу, матимете до них швидкий та зручний доступ.

Користь офісного приладдя

Наявність великої кількості взуття також може стати перешкодою на шляху до гармонії та порядку в шафі. Ось спосіб бодай часткового вирішення даної проблеми: використати картонні органайзери для паперів у якості місця для зберігання літнього взуття. Ці коробки можна по-різному розмістити на полицях шафи чи на підлозі. Вони будуть займати менше місця порівняно зі взуттєвими коробками, а також дозволять вам відразу знайти бажану пару.

Які меблі обрати для зберігання речей

Шафи, комоди, тумби, полиці – всі ці предмети інтер’єру здатні задовольнити основну вимогу господарів, а саме стати місцем для зберігання одягу, взуття, аксесуарів тощо. Однак обирати меблі для своєї вітальні чи спальні слід, беручи до уваги кількість речей, площу кімнати та особливості її дизайну.

Магазин Bristol готовий запропонувати меблі на будь-який смак та гаманець! В каталогах на нашому сайті кожен охочий має можливість ознайомитись з продукцією від таких брендів, як:

Окрім можливості обрати з широкого асортименту товарів й купити меблі за доступною ціною, шопінг у нас дасть вам шанс оплатити покупку у найбільш оптимальний для себе спосіб, замовити доставку до дверей дому, а також проконсультуватись з менеджерами магазину онлайн чи по телефону й отримати вичерпні відповіді на всі питання.

Повернутись
Зворотній зв'язок