Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Колекція оригінальних меблів
  29.06.2021

Джонга Чой (Jongha Choi) – митець з Кореї, що у якості своєї дипломної роботи випускника Ейндховенської академії дизайну вирішив представити проект De-Dimension. Задумка дизайнера полягала у тому, щоб створити складні меблі, які існували б відразу у двох вимірах.

Ідея проекту

Автор проекту зазначає, що на втілення цієї ідеї його надихнули сучасні технології друку в 2D та 3D форматах. Також Джонга Чой полюбляє проводити різноманітні стереоскопічні досліди, еспериментувати з зображеннями та формами. У своєму творінні дизайнер спробував втілити в життя свої основні вміння, тримаючись в межах мінімалістичного принципу.

Особливість меблів

Меблі з колекції De-Dimension у складеному вигляді являють собою яскраві елементи декору, які можна розмістити на підлозі чи повішати на стіну. Трансформувати меблі у їхню тривимірну форму можна лише одним простим рухом, повернувши рухомі деталі конструкції. Всього секунда – й всі елементи колекції можуть повноцінно виконувати свою основну функцію й слугувати елементами інтер’єру кухні, вітальні чи будь-якої іншої кімнати.

Столик та стільці представлені в приємних оку кольорах: білий, жовтий, сірий, чорний, а також у відтінках королівського синього та зеленої м’яти.

Ці експериментальні меблі вирізняються своєю ерногомічністю та естетичністю. Вони ідеально підійдуть для інтер’єрів у стилі лофт або мінімал.

Де зберігати меблі, що не використовуються? Це питання поставало перед багатьма й часто викликало труднощі у пошуку відповіді. Меблі корейського дизайнера – це виключення, адже вони ефективно вирішують згадану проблему.

Де купити меблі в Україні

В магазині «Bristol» є можливість підібрати гарнітур на будь-який смак! Оскільки в наших каталогах представлено безліч різноманітних позицій, підібрати стіл, стілець, ліжко, диван, комод, шафу чи інший предмет інтер’єру, що ідеально відповідав би особливостям вашого приміщення та власним вподобанням, не стане проблемою.

Шопінг в магазині меблів «Брістоль» - це:

  • Приємний сервіс;
  • Широкий вибір товарів;
  • Гарантована якість товарів;
  • Зручні умови оплати;
  • Швидка доставка.
Повернутись
Зворотній зв'язок