Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Оригінальний офісний дизайн
  31.01.2021

Зазвичай меблі в офісі не відрізняються особливою креативністю чи унікальністю. Головні їхні вимоги – забезпечення зручності та солідності. Вони мають бути практичними і не мати нічого зайвого. Проте додати цікаві та креативні елементи можна навіть у офісний інтер’єр.

Класика

Говорячи про офісний інтер’єр неможливо не згадати про класичний стиль оформлення, адже він вважається найбільш поширеним з – поміж численних стилів офісних меблів. Для виготовлення елементів такого дизайну використовують деревину чи матеріали, що її імітують. Атмосфера кабінету у класичному стилі налаштовує на робочий лад. Чіткість ліній, стримані кольори та простота форм навіюють певну суворість та гармонію водночас. Хоч такий дизайн не є новим рішенням в інтер’єрі, однак класичний стиль залишається актуальним і досі.

Стиль хай-тек

Цей стиль є одним із найсучасніших та найбільш популярних стилів інтер’єру. Звернувши увагу на назву цього стилю (high-tech), що перекладається з англійської мови як «високі технології»,  можна зрозуміти, що для планування такого інтер’єру використовуються найкращі технологічні розробки для забезпечення високої функціональності та практичності у використанні. Меблі у стилі хай-тек поєднують у собі гармонійні форми та кольори, ідеальні пропорції та практичність. У такому інтер’єрі немає нічого зайвого, йому не притаманні яскраві кольори чи строкаті елементи декору. В офісному приміщенні у стилі хай-тек завжди багато простору та світла. 

Стиль кантрі

Складно повірити, що стиль кантрі можна поєднати з офісним дизайном, адже між ними є більше відмінного, ніж спільного. Стиль кантрі передає колоритність традицій сільської місцевості в той час як офісний стиль у більшості асоціюється з мінімалізмом. Оформлення офісного приміщення у кантрі-дизайні допомагає розбавити серйозну ділову зустріч елементами історії та перенести співрозмовників у більш неформальне середовище. Такий інтер’єр нагадує затишок заміського будиночка, де панує спокій та тиша. А офісні меблі, виготовлені з натуральних матеріалів, доповнюють цей образ.

Етнічний стиль

 

Цікавим рішенням для оформлення офісу є етнічний стиль. Головною особливістю цього стилю є його простота у поєднанні з барвистим декором. Предмети інтер’єру такого дизайну виготовляються лише з натуральних та високоякісних матеріалів, а кольорова гама складається з пастельних та теплих тонів. Те, як буде виглядати офіс, оздоблений у етнічному стилі, залежить лише від вподобань власника приміщення. Тому створення такого інтер’єру дає можливість позбутись стереотипів щодо того, як має виглядати кімната, та проявити свою творчість.

Стиль поп-арт

Такий інтер’єр руйнує будь-які стереотипи про звичний вигляд кабінету в офісі. При створенні такого дизайну використовуються нестандартні форми меблів у поєднанні елементів з пластику, скла чи металу. Поп-арт – це сміливе рішення для ділової людини, яка відкрита для творчих експериментів.

В інтернет – магазині Брістоль є можливість купити меблі для офісу, обравши зі списку наявних саме те, що вам до душі. Працівники сайту завжди готові допомогти вам зробити правильний вибір та відповісти на будь-які запитання.

Повернутись
Зворотній зв'язок