Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Новорічний декор
  10.12.2020

Новорічні свята — улюблена пора як для дорослих, так і для малих. Кожен з нетерпінням чекає нагоди прикрасити свій дім ялинковими прикрасами й провести час у колі близьких. В цій статті ми поділимось порадами щодо того, як краще всього підійти до тематичного оздоблення житла.


1. Нейтральні кольори.
Для декорування приміщень у якості основи слід надавати перевагу світлим нейтральним кольорам та природнім відтінкам. На їхньому фоні можна зробити вигідний акцент на новорічному декорі, не обтяжуючи при цьому загальну атмосферу. Поєднання червоного та білого кольорів вважається одним з найбільш вдалих, особливо у передріздвяний період.
2. Більше гірлянд.
Невід`ємний елемент новорічного декору — це гірлянди. Незалежно від розміру, форми та кольору вони зможуть стати гарною окрасою як житлового приміщення, так і громадського простору. Однак слід зважати на яскравість освітлення: якщо плануєте оздобити гірляндою спальню чи дитячу кімнату, то краще обирати моделі з приємним слабким світлом. Для зовнішнього оздоблення будинку підійдуть й миготливі ліхтарі у яскравих кольорах.
Доповнити особливу атмосферу свята можна, використовуючи у декорі свічки. Їх можна розмістити на вікнах, полицях чи на столі, тим самим створивши додаткові джерела освітлення.


3. Природні матеріали.
Головним атрибутом новорічних свят являється ялинка. Традиційно її ставлять в центральній кімнаті — місці, де збиратимуться разом всі члени сім`ї. Однак гілочками можна оздобити й інші куточки будинку, поставивши їх у вазах на підвіконні, тумбі тощо.


Вінки з гілок ялинки або розмарину можуть стати не лише оригінальним декоративним елементом, а й наповнять будинок приємним ароматом. Навіть мінімалістичні композиції з природніх матеріалів виглядатимуть доречно й по-святковому. Можна придбати вже готовий вінок або ж виготовити його власними руками. Створення прикрас перетвориться у цікавий варіант дозвілля для всієї родини!
4. Листівки.
Якщо ви колекціонер або просто любитель дрібниць, то цікавим варіантом оформлення інтер`єру стане стенд з вітальними листівками чи тематичними малюнками. Їх можна розмістити на горизонтальній поверхні, прикріпити за допомогою скотчу, прищепок, ланцюжків тощо.


Де купити меблі в Україні
Якщо ви плануєте поповнити інтер`єр новими предметами, радимо звернути увагу на каталоги нашого онлайн-магазину Bristol. Вашій увазі ми пропонуємо ліжка, дивани, столи, стільці й інші необхідні для дому та офісу речі за доступними цінами. Детальну інформацію про способи оплати й доставки ви можете дізнатись від наших консультантів в телефонному режимі. А всі необхідні контакти з легкістю знайдете на сайті.

Повернутись
Зворотній зв'язок