Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Новорічний декор для дому
  30.12.2019

Наш настрій та бажання святкувати Новий рік й Різдво значною мірою залежить від атмосфери навколо. Навіть найменші тематичні дрібниці вдома можуть налаштувати нас на відповідний лад й подарувати особливе відчуття дива. Саме тому слід всерйоз віднестись до оформлення житла, завчасно подбавши про новорічний декор для дому. В цій статті ми виокремили найбільш важливі пункти, про які варто пам’ятати під час декорування житла.

Перше враження

Чому б не зустрічати святом гостей та мешканців дому прямо з порогу? Якщо у вас приватний будинок, то фасад та подвір’я можна оздобити яскравими новорічними гірляндами, що не лише зроблять ваше помешкання яскравим, а й зможуть частково виконати функцію вуличного освітлення. Для вулиці слід обирати спеціальні вологостійкі моделі гірлянд, на роботу яких не вплинуть жодні погодні умови.

Якщо ж ви мешкаєте у багатоповерховому будинку, то можна задуматись над прикрасою вхідних дверей квартири. Різдвяний дзвоник або вінок з гілок хвойного дерева – одні з класичних і завжди безпрограшних варіантів. Варто дотримуватись принципу мінімалізму й не перегромаджувати вхідні двері великою кількістю декору, оскільки це не матиме естетичного вигляду й буде заважати при відкриванні й закриванні дверей. Окрім вінка та дзвоника двері можна також прикрасити забавними новорічними фігурками, вирізаними з картону літерами тощо. В тематичній палітрі кольорів вони будуть виглядати доречно й досить привабливо.

Основна кімната

Після того, як для гостей відкриваються двері дому, наступним важливим місцем стає вітальня, оскільки саме тут відбуватиметься святкування. Спеціалісти рекомендують дуже уважно підходити до оздоблення цього приміщення, оскільки бажання зробити вітальню святковою деколи може позбавити почуття міри. Варто зосередитись на акцентах. До прикладу, новорічне панно на стіні над диваном, ялинка в куті кімнати, гірлянда в тон загального інтер’єру – всі ці деталі за умов правильного поєднання зможуть стати справжньою прикрасою дому.

Перш за все, визначтесь з кольоровою гамою й притримуйтесь її при підборі декору. Частіше всього вона залежить від стилю інтер’єру вітальні, однак деколи можна придумати цікаве поєднання. Новорічні прикраси – це переважно поєднання червоних, білих та зелених елементів.

Чи обов’язково ставити ялинку?

Кожна сім’я має свої традиції та вподобання. Для когось невід’ємною частиною новорічних свят є наявність справжньої ялинки, вигляд та запах якої подобається як дорослим, так і малим мешканцям дому. Хтось дуже серйозно ставиться до екології чи просто хоче заощадити й розміщує вдома штучне хвойне дерево. Дехто просто не бачить потреби у ялинці й обмежується кількома гілочками. Отож, ставити ялинку на свята чи ні – питання вашого настрою та фінансових можливостей.

Насправді ж, на сьогоднішній день існує безліч цікавих альтернатив цій давній традиції. Справжню ялинку можна замінити стильним панно з гірлянд, «дощика» та новорічних іграшок. В такий самий спосіб можна також оздобити й будь-яке інше місце в домі, де будуть розміщуватись подарунки для всієї сім’ї.

Новорічний час – це один з найбільш казкових періодів року. Все, що з ним пов’язано, дарує особливе відчуття казки й свята. Дайте волю своїй фантазії й прикрасьте дім так, як хочеться вашому внутрішньому «Я», залучіть до оздоблення інших членів родини – й ви неодмінно отримаєте задоволення від цієї спільної справи та вигляду вашої домівки.

А якщо виникне потреба купити меблі для дому чи в подарунок – ласкаво просимо до нашого магазину. «Брістоль» завжди знайде що вам запропонувати!

Повернутись
Зворотній зв'язок