Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Настінні 3D – панелі
  06.07.2021

Дизайнерські технології не перестають дивувати! З кожним роком любителям оригінальних меблів та декору митці представляють все більше і більше цікавих ідей. В цій статті ми вирішили розповісти вам про 3D – панелі та їхнє використання у якості декору стін.

Особливість 3D – панелей

Конструкція кожної панелі включає у себе декілька шарів:

  1. Основа. Базою для створення оригінальної настінної оздоби роблять МДФ плиту, фанеру чи інший, подібний на цей тип, матеріал.
  2. Рельєфний шар. Для втілення фактурної задумки обирають гіпс, алюміній або деревину. Ці матеріали є досить еластичними й дозволяють робити візерунки із заглибленнями.
  3. Декоративний шар. Він виконує не лише естетичну, а й закріплювальну функцію. Зовнішня сторона візерунків оброблюється шаром емалі, плівкою ПВХ або ж шпоном чи навіть шкірою.

Переваги цього декору

Причинами популярності 3D – панелей в оформленні інтер’єрів стало те, що:

  • вони легкі;
  • просто транспортуються;
  • швидко встановлюються;
  • можуть кріпитись до нерівних поверхонь;
  • довговічні;
  • шупомопоглинаючі;
  • мають оригінальний вигляд;
  • вологостійкі.

Варто зазначити, що широкий асортимент 3D – панелей дозволяє підібрати варіант, який гармонійно поєднувався б з будь-який інтер’єром. Вони здатні повністю перевтілити приміщення – не лише декорувати його, а й приховати дрібні недоліки. Крім того, панелі використовуються для зонування кімнат.

Облаштовуючи 3D – панелі, слід врахувати й те, як саме будуть розміщуватись джерела освітлення. 3D – ефеет можна візуально покращити й зробити більш виразним якщо світло буде падати під правильни кутом.

Як відбувається монтаж панелей

Якщо панелі кріпляться на рівну поверхню (стіну з цегли, дерева, бетону, гіпсокартону тощо), то потреби у додатковій обробці поверхні немає. У такому випадку для кріплення використовують спеціальні пластини та кутики для кріплення або клей.

Якщо ж стіни нерівні й мають дефекти, то майстри установлюють металічний профіль, який дозволить успішно розмістити панелі. Через використання профіля між стіною та панеллю буде невеликий зазор.

Пропозиція магазину меблів «Bristol»

Стильний інтер’єр слід облаштовувати лише відповідними йому за виглядом та якістю меблями. У цьому питанні ви сміливо можете покластись на нас! В онлайн-магазині «Bristol» ви можете знайти товари від кращих українських виробників, ознайомитись з їхнім детальним описом й за лічені хвилини оформити замовлення з доставкою прямо під двері дому.

За появи додаткових запитань чи потреби у кваліфікованій консультації кожен клієнт нашого магазину має можливість зателефонувати на гарячу лінію. Менеджери Брістоль завжди з радістю допоможуть і зроблять все можливе для того, щоб про рішення купити меблі саме у нас ви не пошкодували ні на мить.

Повернутись
Зворотній зв'язок