Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Види наповнювачів м`яких меблів
  02.12.2020

Якісний наповнювач дивану чи крісла — запорука комфортного та довготривалого користування цими предметами інтер`єру. Покупці рідко враховують цей нюанс й, як результат, купують меблі, що втрачають привабливість свого зовнішнього вигляду й перестають слугувати за призначенням вже за кілька місяців після придбання. В цій статті ми розповімо більше про різновиди наповнювачів м`яких меблів та специфіку найбільш популярних з них.

1. ППУ (пінополіуретан).
Цей наповнювач вважається одним з найбільш поширених, адже йому надається перевага при виготовленні не лише меблів домашньої обстановки, а й різноманітних громадських місць (кафе, ресторанів, кінотеатрів, офісів тощо).
Пінополіуретан чи, як його ще називають, меблевий поролон — це об`ємний матеріал з пористою структурою. Для нього характерною є висока пружність, він здатен швидко повертатись до своєї першопочаткової форми. Саме завдяки цим характеристикам ППУ використовується для виготовлення сучасних меблів широкого спектру призначення.
До списку переваг пінополіуретану зараховують також:
- доступність ціни;
- надійність;
- довговічність;
- пружність;
- практичність;
- різні рівні жорсткості;
- екологічність тощо.
Зважаючи на всі плюси, обрати та купити меблі для дому з наповнювачем у вигляді ППУ стане чи не найкращим господарським рішенням.

2. ЛППУ (латексний пінополіуретан).
Матеріал такого типу частіше використовується у виробництві меблів представниками закордонних брендів. Причина цього — вища порівняно з ППУ вартість та на рівень вища якість.
Варто зазначити, що зручність користування меблями з наповнювачем у вигляді ЛППУ залежатиме від щільності самого матеріалу. Диван, прогнутий у місцях сидіння, стане сумнівною прикрасою інтер`єру. Тому слід ставитись уважно до марки виробника наповнювача й експлуатувати меблі відповідно до їхнього призначення.

3. Пружинний блок.

Даний елемент конструкції офісних чи домашніх меблів вже ні для кого не дивина. Пружинні блоки почали використовуватись у якості наповнювачів кілька десятків років тому. До сьогоднішнього дня цей матеріал зазнав численних модернізацій та технологічних покращень. Сучасний варіант пружинного блоку являє собою комплекс надійно з`єднаних між собою пружин, кожна з яких “виконує свою роботу”. Це забезпечує відмінну пружинність поверхні та ортопедичний ефект.

Пружинні блоки стають наповненням якісних матраців ліжок та диванів, оскільки здатні забезпечити підтримку тіла людини у правильному положенні, а за потреби — підлаштуватись під його особливості відповідним чином.
Додаткова перевага пружинних блоків — здатність пропускати повітря. Меблі з таким наповнювачем — найбільш екологічний та безпечний варіант.

4. Незалежний пружинний блок.
Наступна позиція являється покращеною версією описаного вище пружинного блоку. Якщо у випадку попереднього варіанту наповнювача пружини з`єднувались між собою шляхом кріплення до єдиного каркасу з металу, то тут кожна з пружин виступає самостійним елементом загальної конструкції.
Незалежні пружинні блоки у якості наповнювача меблів — це кращі ортопедичні властивості, зручність та відмінні умови для якісного відпочинку та сну.

Пропозиція магазину Bristol
На нашому сайті кожен охочий має змогу ознайомитись з продукцією провідних вітчизняних брендів, в числі яких такі торгові марки, як Гербор, БРВ Україна, Міромарк, Дрімка, Сокме, Світ Меблів, ВНД, Арбор Древ та багато інших та купити меблі за доступними цінами. За детальною інформацією звертайтесь на гарячу лінію Bristol, де консультанти в телефонному режимі допоможуть з вашим запитом, нададуть вичерпну інформацію та корисну пораду.

Повернутись
Зворотній зв'язок