Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Міфи про дивани
  11.02.2020

Диван – предмет інтер’єру, місце для якого знайдеться у будь-якому приміщенні. Без нього складно собі уявити затишну вітальню, ігрову зону в дитячій кімнаті чи куточок для відпочинку в офісі. Диван є багатофункціональним, адже може використовуватись задля створення додаткових сидячих місць, заміняти ліжко чи просто слугувати предметом декору. Довговічність експлуатації цих меблів та рівень їхньої зручності залежить від цілої низки різноманітних факторів. В цій статті ми постараємось спростувати оманливі уявлення про вибір диванів, що в майбутньому зможе допомогти вам здійснити покупку, про яку не доведеться шкодувати.

Міф №1: «Кутовий диван займає менше місця, ніж прямий».

Дана теза стосується цих меблів тільки якщо мова йде про дивани у складеному вигляді. Якщо розкласти кутовий диван, то він буде займати приблизно стільки ж місця, скільки й класична модель.

Міф №2: «Пружинний диван надійніший, ніж поролоновий».

Він з’явився ще у далекі радянські часи, коли все різноманіття м’яких меблів складалось переважно з пружинних моделей. Насправді ж все не зовсім так. З часом будь-яка річ стає менш приваблива на вигляд й «зношується». У випадку пружинних диванів це відбувається поступово: меблі починають скрипіти, викликати дискомфортні відчуття під час їхньої експлуатації. Поролонові дивани чекає та сама доля, однак привести їх до ладу набагато простіше, адже здійснення заміни наповнювача не складає особливих труднощів.

Міф №3: «Шкіряна оббивка набагато довговічніша порівняно з тканинною».

Ця думка може мати право на існування тільки якщо йдеться про якісну оббивку з натуральної шкіри. Якщо ж у якості оббивки використовується замінник шкіри, то за умов активного використання він може зіпсуватись навіть швидше, ніж тканина.

Як правильно обрати диван?

До покупки нових меблів слід ставитись відповідально й серйозно, адже від того, наскільки зручним буде ваш диван залежить рівень комфорту та затишок всіх мешканців та гостей дому й особисто вас. Ось кілька вартісних порад:

-          намагайтесь раціонально використовувати вільний простір. Не варто намагатись заповнити всі вільні куточки дрібними предметами, аксесуарами тощо. Облаштуйте відпочинкову зону якомога більш мінімалістично й залиште поряд з диваном лише найбільш необхідні чи найбільш улюблені предмети.

-          зважайте на загальний інтер’єр. Безумовно, створення дизайну власного будинку чи офісу – питання індивідуальне й має основуватись на особистих вподобаннях, однак не ігноруйте рекомендації спеціалістів у цій справі. Диван може бути ключовим елементом оформлення, тож варто обрати той, що міг би гармонійно поєднатись з рештою предметів.

-          ставте в пріоритет якість. Покупка меблів має бути розумною інвестицією у майбутнє. Тож краще заплатити більшу суму й забезпечити себе надійними речами, аніж зекономити і згодом вимушено робити додаткові витрати на нові меблі.

-          надавайте перевагу перевіреним магазинам. Відгуки про виробників та їхню продукцію можуть бути дуже корисними. Пропонуємо вашій увазі каталоги онлайн-магазину меблів Брістоль, в яких знайдете велике різноманіття предметів інтер’єру від найкращих українських виробників. Їхня якість та надійність перевірена часом, тож про рішення купити меблі саме у нас вам точно не доведеться пожалкувати.

Повернутись
Зворотній зв'язок