Розпродаж меблів зі складу до -50% тут

Блог
Про меблі зі шпону
  16.11.2020

Обираючи меблі з дерева, покупці часто можуть стикатсь з продукцією зі шпону. В цій статті спробуємо порівняти обидва варіанти й визначити, що краще обирати для інтер`єру житлового будинку.

Шпонування, як техніка виготовлення меблів, була вперше використана понад 200 років тому. З того часу вона зазнала численних удосконалень й зараз використовується для створення високоякісних меблів як на вітчизняних фабриках, так і за межами України.

Що таке шпон?

Шпон — це матеріал, що являє собою листи деревини товщиною 0,1 — 10 мм. Ці листи клеяться на панелі з дерева або ДВП. Така техніка використовується при виготовленні не лише меблевих конструкцій, а й дверей та підлог.

Шпон володіє такими ж характеристиками, що й натуральний матеріал. Як і масив з дерева, для шпону використовують цінні породи деревини, що вирізняються довговічністю та особливою міцністю. Різноманіття шпону на сьогодні складає понад 200 різних видів. Переважну більшість з них успішно використовують для виготовлення меблів для офісних та житлових дизайнів.

Про переваги

Порівняно з обробкою натуральної деревини, виготовлення шпону є більш доступним процесом. Зважаючи на це, у промисловому маштабі його використовують набагато частіше.

Вагомим плюсом шпону вважається його довговічність. Оскільки він наклеюється на серцевину, основа виробу не деформується під впливом зовнішніх факторів й не руйнується. Особливо важливим цей нюанс є для кухонних меблів чи елементів дизайну ванної.

З допомогою шпону звичайні на вигляд меблі можуть перевтілитись на справжні витвори мистецтва. Майстри використовують рідкісні сорти деревини для створення візерунків на стільницях та дверцятах. Що стосується ремонтних робіт, то меблі зі шпону потребуватимуть їх у вкрай рідкісних випадках.

Де краще всього купити меблі онлайн?

Якщо ви досі шукаєте, де знайти предмети для оновлення дизайну свого житла за доступними цінами — ласкаво просимо на сайт нашого магазину Bristol. Вашій увазі представлено товари від найбільш відомих та перевірених торгових марок України, в якості та надійності яких не доведеться сумніватись.

В наших каталогах ви відкриєте для себе великий асортимент меблів для спальні, дитячої кімнати, вітальні, робочого кабінету, а також матраци, футони та топпери. Якщо знадобиться допомога у виборі або порада — сміливо пишіть на пошту або телефонуйте на гарячу лінію Bristol. Ми завжди радо допоможемо з вибором й постараємось зробити нашу співпрацю продуктивною та приємною!

Повернутись
Зворотній зв'язок